Ripple bomba gibi transferlerle gündemde.
Ripple bomba gibi transferlerle gündemde.

Ripple bomba gibi transferlerle gündemde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Transfer piyasasının yıldızı Ripple bomba gibi iki hamleyle gündemde. Şirket yeni bir CTO ve yeni bir kıdemli başkan yardımcısı katılacağı bildirildi.

Eskiden Ripple’ın baş kriptocusu olan David Schwartz, Baş Teknoloji Sorumlusu (CTO) olarak atandı. Kıdemli Başkan Yardımcısı Kahina Van Dyke ise İş ve Kurumsal Gelişim’e atandı.

Ripple bomba transferlerini açıkladı

Van Dyke daha önce geleneksel finansal hizmetler endüstrisinde global ekipleri yönetmiş, özellikle Mastercard ve Citibank’ta, gelişmiş risk azaltma ve uyumluluk çerçevelerinde deneyim kazanmıştır. Ayrıca Facebook’ta Küresel Finansal Hizmetler ekibinde liderlik etti.

Schwartz’ın çalışması, RippleNet’in ürün grubunun, özellikle de xCurrent ve xVia’nın ürün paketindeki iyileştirmelerle, RippleNet’teki işlemlerin erişimini ve hacmini geliştirmeye odaklanacak. Ayrıca, XRP defterinin merkezden uzaklaşmasına katkıda bulunacak.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’a göre bu, Ripple’in iki tarafını sergileyen harika bir durum. David Blockchain ve dijital varlık dünyasında dünyaca ünlü bir lider ve Kahina geleneksel bankacılık ve finansal hizmetler sektörlerinde deneyimli bir emektar.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ripple teknolojisi, Hindistan’da pazar payının yarısını devralıyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin