Dünyaca ünlü oyun şirketi Ubisoft, Blockchain oyunları dünyasına adım atıyor
Dünyaca ünlü oyun şirketi Ubisoft, Blockchain oyunları dünyasına adım atıyor

Ripple, Blockchain tabanlı oyun devrimine öncülük ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain tabanlı oyun sektörü, diğer dijital varlık sınıflarına kıyasla hâlâ ilk aşamalarında. Ancak Blockchain oyunculuğunun çeşitli sektörlerde algılanma şeklini dönüştüren XRP, sınır ötesi işlemler alanında üstünlüğüyle tanınıyor. Ripple şimdi birçok önde gelen Blockchain oyun markasına güç veriyor.

Ripple, Blockchain tabanlı oyun sektörünü ileri taşıyor

SBI’dan Lee Joo-Hyuk, Ripple’ın bu gelişmekte olan endüstrinin ön saflarında olduğunu söylüyor. Xpring’in de bir yatırım kolu olan Ripple, Blockchain oyun dünyasını tanıtmak için 2019 yılında Forte oyun firması ile iş birliğine gitti. Bu partnerlik, ortakların oyun arenasında yenilikler geliştirmelerine ve desteklemelerine yardımcı olacak yüz milyon dolarlık (100 milyon dolar) bir fona sahip.

Kısa süre önce sonuçlanan SuperTree Serisi A fonlama turu altmış iki milyon dolar 62,7 milyon dolar getirdi. Blockchain oyun endüstrisinin önde gelen ismi SuperTree, araştırma ve geliştirme operasyonlarını hızlandırmasına yardımcı olacak bu son fonlama turundan sonra yüksek bir seviyeye erişti. SuperTree’nin PlayDapp’ı artık oyun alanında çok popüler.

SuperTree’nin başlıca yatırım ortakları arasında Kore Yatırım Ortakları ve Kore’nin SBI bölümü bulunuyor. SBI Kore’den Lee Joo-Hyuk, SuperTree’nin gelecekte değerleme açısından çok daha güzel günler göreceğini ifade ediyor.

Oyunlarda Blockchain benimsenmesi çok daha yukarılara taşınacak

Lee Joo-Hyuk, oyunlarda Blockchain benimsenmesinin üstel bir artış göreceğinden de bahsetti. Ve Ripple bu yaklaşmakta olan devrimin merkez üssü olacak. Mart 2019’da Ripple, Forte ve diğer önde gelen isimlerle sadece Blockchain oyun endüstrisini tanıtmak için 100 milyon dolar topladı.

Blockchain destekli oyun sektörünün çapı yavaş yavaş ama giderek artıyor. Sektör yenilikçi standartları güçlendiren SuperTree ve Forte gibi iyi oyuncularla sektör muazzam bir büyüme için hazırlanıyor. 2018’de başlatılan Tron Arcade, Blockchain oyunları için maksimum tanıtıma odaklandı. Ubisoft ve Ultra Blockchain iş birliğinin de benzer hedefleri olduğu biliniyor. Merkezi olmayan oyun kuşkusuz günümüzün arcade endüstrisinde çekici bir kavram.

cryptopolitan


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin