Ripple
Ripple

Ripple balinası: 60.000.000 XRP satış için hareket etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto balina gözlemcileri, bu ay Ripple XRP’nin ilk tezgahüstü satışını yaptığı anlaşmayı takip ediyor: Bilinmeyen bir üçüncü tarafa satılan yaklaşık 19 milyon dolar değerinde 60.000.000 XRP tespit edildi.

Ripple, ayda bir milyar XRP çıkarıyor

San Francisco merkezli şirket, XRP’nin hisse senetlerinin bir kısmını yıl boyunca borsa dışı işlemlerde satıyor, bu da anlaşmaların önceden sabit bir fiyatla müzakere edildiği anlamına geliyor.

Ripple, yılda on iki kez, akredite yatırımcılara, kurumlara ve kripto borsalarına satış yapmak için emanet hesaplarından bir milyar XRP çıkarır. Daha sonra, ay sonunda kalan fonları tekrar emanet hesaplarına gönderir.

Ripple her üç ayda bir satış kayıtlarını yayınlıyor. Son raporunda 2018’in dördüncü çeyreğinde satılan 129.03 milyon dolarlık XRP ile yıl boyunca 535.56 milyon dolarlık satışa ulaştı. 2018 yılının 4. çeyreğinde, üç milyar XRP emanetten çıktı (her ay bir milyar). 2.4 milyar XRP satışı gerçekleşti ancak emanete geri dönüş olmadı.

Kalan 600 milyon XRP emanete iade edilmedi, RippleNet Accelerator Programı ve Securitize gibi Xpring yatırımları da dahil olmak üzere XRP ekosistemini desteklemeye yardımcı olmak için çeşitli şekillerde fon olarak kullanıldı. Ripple şu anda yaklaşık 53.5 milyar XRP’ye veya kabaca toplam arzın %54’üne sahip.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin