Flaş kripto para haberleri: Bitcoin direnci, Ethereum rekoru ve XRP, Litecoin, Stellar, Cardano, TRON haberleri
Flaş kripto para haberleri: Bitcoin direnci, Ethereum rekoru ve XRP, Litecoin, Stellar, Cardano, TRON haberleri

Flaş kripto para haberleri: Twitter CEO’sunun Bitcoin varlığı, IOTA testneti,  XRP, Ethereum, TRON, Litecoin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter CEO’su Jack Dorsey’in yükseliş harcama alışkanlıklarından IOTA’da büyük bir hamleye kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Twitter ve Square CEO’su Jack Dorsey, Cash App’ta satın alabileceği Bitcoin miktarını en üst düzeye çıkardığını söylüyor

Dorsey, Crypt podcast’in en son bölümünde Bitcoin satın alma alışkanlıklarından bahsetti ve daha fazla almaya çalıştığını ancak haftalık 10.000 dolar sınırını koyduğunu söyledi. Haftada 10.000 ABD Doları değerinde BTC alan Dorsey, yılda yaklaşık 107 BTC satın alıyor ve yayın sırasında yaklaşık 520.000 ABD Doları değerinde kripto varlığı bulunuyor.

Dorsey, Bitcoin ve kriptoların ortaya çıkmasının Twitter’ın ilk günlerini hatırlattığını ve dünyadaki ülkeler arasındaki bölünmeyi aşmanın yeni bir yolunu sunduğunu söylüyor.

Maker ve Ethereum haberleri

Önde gelen Github takipçisine göre, toplam Ethereum arzının %2’sinden fazlası MakerDAO akıllı sözleşmelerinde kilitlendi. Maker (MKR), Ethereum (ETH) ‘u teminat olarak kullanan ve stablecoin Dai’ye (DAI) karşılık veren bir kredi sistemine güç veriyor.

Ripple ve XRP haberleri

Uluslararası para transferi şirketi Flash FX, Ripple ile ortaklığını genişletiyor. Yeni bir röportajda, kurucular Michael O’Sullivan ve Nicolas Steiger, CryptoTechNews’e iki yıllık işbirliğinin faydalarını anlatıyor. FlashFX, 2016 yılında sınır ötesi transferlerde likidite için XRP kullanacağını açıkladı.

Litecoin haberleri

Litecoin Lightning Network yeşil yanıp sönüyor. Şimdi 1.000 kanalı aşıyor. 1ml.com tarafından derlenen verilere göre, ağ 162 katılımcı arasında 1.022 aktif kanala ulaştı. Ağdaki en büyük node, ağın %20’sini oluşturan “freeside” dir ve ardından kullanıcıların Lightning üzerinden hediye kartı satın almalarını ve faturalarını ödemelerini sağlayan kripto hizmeti Bitrefill’i içerir.

TRON haberleri

DappReview’daki yeni rakamlar, TRON ağındaki merkezsiz uygulamaların rekor hacme neden olduğunu ve toplamda bir milyardan fazla TRX’e ulaştığını gösteriyor.

DappRadar, hacminin hızlı bir şekilde arttığını ve 4 Mart’ta 24 saatlik bir sürede 22 milyon TRX’i ulaştığını söyledi.

Cardano haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, YouTube’daki Crush The Street hakkında yeni bir röportaj verecek. Hoskinson, Cardano’nun ileriye giden yolundan ve Blockchain ve kripto para biriminin karşı karşıya olduğu potansiyel düzenleyici engellerden bahsediyor.

IOTA haberleri

IOTA’nın, ağın güvenliğini sağlamada büyük rol oynayan koordinatör node’si kaldırarak ağı daha da yerelleştirmeyi amçlayan plan devam etmektedir. IOTA ekibi herkese açık bir testnet başlattığını açıkladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin