Ripple balinaları, XRP hareketine başladı: Dump gelecek mi?

Ripple balinaları, XRP hareketine başladı: Dump gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple davasının ortasında, şirketin tokeni ivmesinde kayıp yaşıyor. Davanın süreciyle ilgili henüz netlik kazanmayan durum ve Ripple balinalarında yaşanan hareketlilik dikkat çekmeye başladı. 

Son balina verileri, kripto para birimini terk etmeye hazır olduğunu gösteriyor. Whale Alert, birkaç adresin 68 milyon XRP tokeni taşındığını saptadı. Yaklaşık 27 milyon dolar değerinde XRP, Bitso ve Bitstamp gibi borsalara aktarıldı.

Balinaları izleme platformu olan WhaleAlert, günlük hareketleri izliyor. Ripple balinalarında yaşanan hareketliliğe de dikkat çeken veri platformu yatırımcıları uyardı.

Ripple balinaları son 24 saat içinde 147 milyon dolardan fazla değere sahip 370 milyondan fazla XRP tokeni taşıdı. 

Ripple balinaları, varlıkları terk etmek istiyor

Whale Alert tarafından kaydedilen en büyük tek işlem, 252 milyon XRP taşandı. En büyük taşınan XRP tokenin değeri ise 100 milyon doları geçiyor. Ripple balinalarının hareketli olmasıyla fiyatta değişiklik görülebiliyor. 

Haberi yaptığımız esnada XRP 0,4050 dolardan işlem görüyor. XRP fiyatı son 7 günde yaklaşık %5 düştü. 24 saatlik işlem hacmi ise %2’den fazla düşüşle 1,07 milyar dolara geriledi.

Günlük grafikte, kripto para sürekli olarak 0,40 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkmak için mücadele ediyor. Bu, kripto yatırımcılarının kararın daha fazla engellenmesi durumunda satmayı seçebileceği için endişe verici olabilir. Kripto yatırımcıları, mahkemenin uzun süredir devam eden davada özet karar vermesini çaresizce bekliyor. 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin