Ripple son çeyrek raporunu açıkladı! XRP satışları dikkat çekiyor
Ripple son çeyrek raporunu açıkladı! XRP satışları dikkat çekiyor

Ripple son çeyrek raporunu açıkladı! XRP satışları dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para şirketi Ripple, 2022’nin dördüncü çeyrek raporlarını açıkladı. Ripple’ın raporu, yalnızca şirketin doğrudan operasyonlarını açıklayan temel ölçümleri değil, aynı zamanda şirket tarafından kullanılan merkezi olmayan blockchain ekosistemi XRPL’nin performans incelemesini de içeriyordu.

XRP satışları

Rapora göre, Ripple’ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) aracılığıyla yaptığı toplam XRP satış sayısı 2.96 milyar dolardı, bunun 2.74 milyar doları geri itfa edildi ve bunun 2.1 milyar doları emanet hesaplarına geri yatırıldı. Böylece net XRP satışları, 2022’nin üçüncü çeyreğine göre %27,15 düşüşle 226.31 milyon dolar oldu.

Net satışlarda çeyrekten fazla düşüşe rağmen, ODL aracılığıyla toplam XRP satışları %5,12 arttı. Raporda belirtildiği gibi, bunun başlıca nedeni talepteki büyüme ve teknolojinin benimsenmesi ile yeni ortaklıklar aracılığıyla Fransa, İsveç ve Afrika pazarlarına açılmadır.

XRPL performansı

XRPL’nin zincir üstü faaliyetine gelince, işlem sayısında bir önceki yıla göre düşüş, ancak çeyrekten çeyreğe artış oldu. Aynı zamanda, XRP Ledger’daki yeni cüzdan sayısı önemli ölçüde artarak 228.143’e ulaştı.

Geçtiğimiz çeyrekte önemli ekosistem kilometre taşlarını listeleyen Ripple, Uniswap, Compound ve Aave gibi popüler DeFi uygulamalarının XRPL üzerinde çalışmasını sağlayacak EVM yan zincirinin ilk aşamasının piyasaya sürülmesine odaklanıyor.

Ayrıca, XLS-20 standardının tanıtılmasının ardından XRPL’de tam NFT işlevselliğinin ortaya çıkması da dikkate değerdir. Uygulamadan bu yana 800.000’den fazla NFT basıldı ve işlem sayısı 410.600 artarak XRP pazarına ek hacim getirdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin