20 milyondan fazla Ripple (XRP) taşındı! Satış baskısı yolda mı?
20 milyondan fazla Ripple (XRP) taşındı! Satış baskısı yolda mı?

Ripple balinaları satış için harekette: Hangi kripto paraya geçiş yapacaklar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir aydan daha uzun bir süredir kan kaybeden kripto para piyasası, son üç gün içinde olumlu gelişmeler kaydetti özellikle ana kripto para diyebileceğimiz kripto paralar %25’ten fazla artış göstererek toparlanmaya başladı. Bugün ilk 10 da bulunan altcoinlerin tamamı yeşil renkte olup, son 24 saatte Bitcoin Cash %57’den fazla artış gösterdi. Ancak son zamanlarda trendlere ters tepki veren Ripple ise hala %1’lik bir kayıp yaşıyor.

20 milyon Ripple Bitfinex’e taşındı

Ripple CoinGecko grafiğine göre 0,367 dolar civarında işlem görüyor. Ancak bugün XRP için daha da garip bir şey oldu. Ripple hızında bile 3 saat süren 20 milyon adet XRP tokeni işlem çifti olarak kullanılmak için yani yükseliş fazında olan başka bir dijital varlığa yatırım yapmak için Bitfinex Borsasına aktarıldı. Hangi kriptoya yatırım yapacakları şimdilik merak konusu ama gerçek şu ki yakında bir kripto para 7.5 milyon dolarlık yatırımın tamamını yada bir kısmını alabilir.

İşte işlemin detayları:

Bilinmeyen cüzdandan Bitfinex’e aktarılan yaklaşık 7.5 milyon dolarlık Ripple (20.000.000 XRP):

https://bithomp.com/explorer/BE596BF80F52E38786D2092F29358927042C42EF10

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin