featured
Waves 120 milyon dolarlık yatırım topladı

Çarpıcı iddia: Waves anlaşması öncesi içeriden bilgi sızdırıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şirketlerin kendi tokenlerini geliştirmelerine yardımcı olan halka açık bir Blockchain projesi Waves, geçenlerde Londra merkezli finans hizmetleri grubu Dolfin tarafından yönetilen özel bir fonda 120 milyon dolarlık şaşırtıcı bir yatırım aldı.

Waves 120 milyon dolarlık yatırım topladı

Fon, “Vostok sisteminin kurumlar ve hükumetler için özel sürümü” olarak kullanılabilecek. Piyasa koşullarında 120 milyon dolarlık bir artış çok büyük gibi gelmeyebilir, ancak böyle bir ayı piyasasında, kripto alanında eşi benzeri görülmemiş bir yatırım olarak tarihe geçti.

Waves tokeni, 1 Mayıs 2016 tarihinde 16 milyon dolarlık bir ICO ile başlatıldı. Waves piyasa değeri Aralık 2017’de 1.7 milyar dolara fırladı ve son zamanlarda ise 383 milyon dolara düştü. Waves Kurucusu, Rus Mühendis Sasha Ivanov, Waves’ın kripto para kullanımına daha az ilgi gösterdiğini ve daha çok Blockchain teknolojisinin uygulama ve kullanım durumlarına odaklandığını şu şekilde belirtti:

Kripto veri akışı artık bitti, verileri depolamak ve maliyetleri düşürmek için merkezi olmayan bir ağ kullanma fikri hala geçerli.

Waves fiyatı haberlere çok olumlu tepki verdi son üç gün boyunca %70’in üzerinde fırladı

Bazı bilgiler sızdırıldı

Bu ani fiyat artışı çoğu kişinin kafasında tamamen yasal olmadığına dair şüpheler oluşturdu, bazıları fiyat artışının içsel bilgilerin bir sonucu olabileceğini düşünüyor. Twitter’daki bir tartışma, gerçek duyuru öncesinde bir fiyat rallisi için hazırlık yapıldığıydı. İşin garip kısmı, Waves haberleri yayınlanmadan önce %30’un üzerinde bir fiyat artışı yaşadı.

Nedeni ne olursa olsun, Waves kendini 2019 için umut verici bir konuma taşıdı. Eğer Waves ayı piyasasının zirvesinde 120 milyon dolar yatırım toplayacak kadar iyi model oluşturabildiyse, gelecekte bir boğa piyasasında ne olabileceğini görmek heyecan verici olacak.

Cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin