Ripple anlaşmalara doymuyor: Bu kez bir BAE bankasıyla iş birliği yapıyor
Ripple anlaşmalara doymuyor: Bu kez bir BAE bankasıyla iş birliği yapıyor

Ripple anlaşmalara doymuyor: Bu kez bir BAE bankasıyla iş birliği yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Fujairah PJSC Ulusal Bankası (NBF), anlık ödeme çözümlerini kolaylaştırmak için Ripple tarafından oluşturulan RippleNet platformunu kullanacağını açıkladı.

Ripple, BAE merkezli Fujairah PJSC Ulusal Bankası (NBF) ile yeni bir ortaklık imzaladı. Duyuruda, bankanın anında sınır ötesi ödemeler için Ripple’ın RippleNet ödeme ağını kullanmayı amaçladıkları belirtiliyor.

Hint ve Arap müşteriler Ripple Blockchain’inden yararlanacak

NBF, Hint müşteriler için de havale ödemeleri için RippleNet’i kullanacağını açıkladı. Bu proje için BAE merkezli banka Hindistan’ın IndusInd bankası ile iş birliği yapacak. Bu hamleyle NBF müşterilerinin anında ödemeleri kolaylaştırmak için Ripple’ın Blockchain destekli ağını kullanmasının kolaylaşacağı belirtiliyor. Ayrıca Hindistan’a havale ödemeleri göndermek için daha ucuz ve daha şeffaf bir alternatif getirilmiş olacak.

Şeriat yasalarına uygun bir banka olan NBF, müşterilerine bireysel ve ticari bankacılık hizmetleri sunuyor. Bankanın ayrıca BAE genelinde 18’den fazla şubesi olan büyük bir Hint müşteri havuzu var. Ripple ile yaptığı yeni ortaklık hakkında konuşan NBF CEO’su Vince Cook, müşterilere akıcı bir deneyim getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ayrıca RippleNet, kurumsal müşterilerin finansmanlarını verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacak.

Vince Cook, şöyle konuştu:

Dijitalleşme, değişim için önemli bir katalizör olmaya devam ediyor ve müşterilerini birinci öncelik olarak gören bir banka olarak, müşterilerimize kesintisiz ve akıcı deneyimler sunmak için Blockchain teknolojisini kullanmanın önemini anlıyoruz. RippleNet, kurumsal müşterilerimizin finansmanlarını daha verimli bir şekilde yönetmelerini sağlayacak gelişmiş bir ödeme deneyimini teşvik etmemizi sağlayacaktır. İş ve kişisel ihtiyaçları için en iyi finans ortağı olma taahhüdümüzün bir parçası olarak müşterilerimiz için her zaman en iyi şeyi arayacağız.

Dün Kripto Para Haber sayfalarında yer verdiğimiz haberde, Güney Koreli kripto borsası platformu Coinone’ın yan kuruluşu olan Coinone Transfer’in Ripple ile kurduğu ortaklığı bir adım öteye taşıdığından söz etmiştik.

coinspeaker

Ripple CEO’su, XRP satışlarıyla ilgili eleştirilere cevap verdi


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin