XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!
XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!

Ripple analizi: XRP fiyatı nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kasım ayının sonlarına doğru XRP fiyatı, en son 2017 yılının aralık ayında gördüğü 0,19 dolara dokundu. Haberin yazıldığı anda 0,21 dolar değerinde olan Ripple (XRP), 9,35 milyar doların üzerinde bir piyasa kapitalizasyonu ve 1,35 milyar dolarlık 24 saatlik bir günlük işlem hacmine sahip. Kripto para, son 24 saatte ticaret hacminin yaklaşık %7’sini oluşturan IDCM borsalarında işlem gördü.


1 günlük grafik, XRP’nin temmuz ayı ortalarında azalan genişleyen bir kama düzenine girdiğini gösterdi. Aşağıdaki çizelgede görülebileceği gibi, bu paternlere genellikle hacimdeki artış eğilimi eşlik eder. Azalan genişleyen kama düzenleri, vakaların %58’inde trend tersine çevrilmiş koparmalar gösterme eğilimindedir ve fiyatta yukarı doğru bir hareket için biraz daha destekleyici bir durum oluşturur.

MACD göstergesi, sinyal ve MACD çizgilerinin aynı seviyede hareket ettiğini ve çok düşük yükselme momentumuna sahip bir yükseliş geçişini henüz tamamlamış olduğunu gösteriyor. 50 ve 200 günlük hareketli ortalamalar, ağustos ortasındaki death cross’u halen oyunda tutarak XRP’de düşüş eğilimi gösteriyor.

Analistlere göre %38,2 Fibonacci geri çekilme hattını son birkaç ayda bir kereden fazla test eden XRP’nin yıl sonuna kadar 0,41 dolara yükseldiğini görebiliriz. Bu göstergelerin düşüş sinyalleri vermesi pek olası görünmese de XRP’nin olası bir kırılımda 0,11 dolara düşmesinin de muhtemel olduğu ifade ediliyor.

ambcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin