XRP
Token ekonomisiyle ilgili endişeler arasında Bithumb'dan 12,5 milyon dolarlık XRP taşındı

Ripple, Akıllı Sözleşmeler Platformundaki son yatırımlarla XRP kullanım alanını genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın, bu yıl XRP ’nin kullanım alanlarını arttırma amaçlı olarak en fazla ortaklığa imza attığı aşikâr. Sınır ötesi ödemelere odaklanan Ripple, şu anda merkezi olmayan finans (DeFi) ve oyun alanında popüler olan akıllı sözleşmelerle ilgili fırsatları da araştırıyor.

Ripple’ın yatırım kolu Xpring yetkilileri tarafından yapılan resmi açıklamaya göre “Bizans Anlaşması protokolü” olan Flare akıllı sözleşmeler platformuna yaptığı yatırımı duyurdu.

Duyuru, Flare’İn, genel ve özel ağların akıllı sözleşmelere erişmesine izin veren Ethereum Sanal makinesini içerdiğini söylemeye devam ediyor. XRP defterine (XRPL) benzer şekilde, Flare ağı, ağı güvenceye almak için paraya veya uygun olmayan ekonomik teşviklere bağlı değil. Ek olarak, Flare, ağı ölçeklendirilebilir ve çok kullanışlı kılan FBA konsensüsünü kullanan ilk akıllı sözleşmeler platformu.

Ripple tokeni için yeni bir kullanım alanı

Xpring’in direktörü Vanessa Pestritto’ya göre, kullanıcılar ve geliştiriciler çeşitli kullanım alanlarında XRP’den yararlanma konusunda istekliler. Ve Flare ile olan bu iş birliği XRP defterini tüm ihtiyaçları için kullanılabilir olacak.

Duyuruya göre, Flare, XRP kullanıcılarının Flare platformunda akıllı sözleşmelerden yararlanmalarını sağlamak için kesintisiz bir deneyim sağlamak amacıyla XRP şifrelemesini ve adresini entegre edecek.

Flare, XRPL kullanıcılarına daha “karmaşık ve ilginç projeler” yapmalarının daha kolay bir yolunu sağlamak için Flare Ağını iki yıldan uzun bir süredir büyük bir çabayla inşa ediyor. Halen, Flare Network, Securitize, Custody Digital Group, BuenoBit, Singularity, Neuhanse Network ve daha önce açıklanacak olan diğer ortaklar tarafından test çalışmaları devam ediyor.

Ek olarak, Flare, değeri sabit olan stabil coin gibi işlev görecek yerel bir token oluşturacak. Bu tokenin gelişimini ve yönetimini açıklayan “white paper” henüz yazılmamasına rağmen, kesin olan şey, XRP yakılarak oluşturulacağı ve ABD dolarına sabitleneceğidir.

Sözleşme ödemeleri, Flare Network ile entegre olacak olan Interledger aracılığıyla XRP kullanılarak yapılacak.

XRP, 0,30 dolarlık direncin hemen üzerinde

Son birkaç gündür Ripple tokeni neredeyse hiçbir fiyat kazancı veya kaybı bildirmedi. Ancak, kripto paranın şu an 0,301529 dolar fiyatı, coinin 30 sent engelini kırması olarak algılanırsa büyüme için önemli bir alan var diyebiliriz

Ripple’ın yıllık Swell konferansı 7 Kasım Perşembe günü başlıyor. Ve XRP pazarında önemli bir kopma yapması beklentisi hala mevcutken bu beklenti XRP pazarında önemli fiyat hareketleri gerçekleşmesine neden olabilir.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin