Binance Polymath (POLY) tokenini platformuna ekliyor
Binance Polymath (POLY) tokenini platformuna ekliyor

Binance Polymath (POLY) tokenini listeliyor: Polymath tırmanışa geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para birimi borsalarından biri olan Binance Polymath (POLY) tokenini listeleyeceğini duyurdu.

Binance Polymath (POLY) tokenini platformuna ekliyor

Binance tarafından resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

Binance’in Month of the Month’inin 8’inci turu artık tamamlandı. Oylama sürecinde tüm faktörleri tarttık ve toplum oyu kurallarımıza göre tüm aday oylar arasında tutarlı bir metodoloji uyguladık. 8. turun galibi Polymath (POLY) tokeni oldu. Söz verildiği gibi, POLY Binance’in platformunda listelenecek. Binance, 31.07.2018 10:00 AM (UTC)’da POLY/BTC ve POLY/BNB ticaret çiftlerini işleme açacak. Şimdi borsa aracılığıyla POLY’ye para yatırmaya başlayabilirsiniz.

Binance’de listelenme haberi sonrasında Polymath, %36 oranında artış gösterdi. Polymath yazım sırasında %36 oranında artışla 0,52 dolardan işlem görüyor. Polymath şu anda 143 milyon dolarlık piyasa değeriyle 68. sırada yer alıyor.

Polymath (POLY) fiyat grafiği
Polymath (POLY) fiyat grafiği

Polymath (POLY) nedir?

Kullanıcılarının potansiyel yatırımcılar arısında ICO katılımını arttırmak için daha kolay bağlantı sağlamasını ve Blockchain’de finansal hizmetlerin başlatılmasını sağlayan Blockchain tabanlı yepyeni bir menkul değerler tokeni platformu. Polymath kullanımı sayesinde, Blockchain yasaya uygun olarak halka arza açılabilir. Polymath ekibi, öncelikli ihraç ve Blockchain menkul kıymetler tokenlerinin ikincil ticaretini kolaylaştırmak için tanımlanmış gereksinimlerini tokenlere yerleştiren standart bir token protokolü oluşturmayı amaçlıyor.

ICO’lar muazzam miktarda sermaye biriktirdi. Ancak, dünyanın dört bir yanındaki düzenleyici kurumlar bu yeni fon yaratma modelini ağır bir şekilde incelediğinden, önde kara bulutlar var. Kripto para birimleri için yürütülen ICO’lar ile ilgili en büyük endişe, bunların menkul kıymetlere benzemesidir. Menkul kıymetler sermayeyi yükseltmek için geleneksel bir yoldur ve bir güvenlik ihracı sıkı düzenleyici gerekliliklerle gelir; hükumetler bu gereklilikleri ICO’lara da uygulamak istiyorlar.

Bir güvenlik tokeni platformu olan Polymath ile tanışın!

Düzenleyici kurumlar, kripto para birimleri için bütün olarak ve özellikle kripto para birimlerinin menkul kıymet olarak sınıflandırılması için uygun bir sınıflandırma bulamadı. Bu nedenle, kripto devrimine girmek ve kendi tokenlerini çıkararak sermayeyi yükseltmek isteyen işletmeler, düzenlemelerle uyumlu kalırken bunun nasıl yapılacağını anlamakta zorlanıyorlar.

Kripto para birimleri aracılığıyla yeni yollarla sermaye artırmaya yönelik geleneksel yöntemleri birbirine bağlayan bir güvenlik tokeni platformu olan Polymath ile tanışın. Polymath hissedarlarına (hisse senetleri) token sahiplerine güvenlik tokenlerine dönüştürülen bir platform oluşturmak istiyor. ICO terimi, Güvenlik Simgesi Teklifleri için bir kısaltma olan STO ile değiştirildi. STO’lar Polymath’ın merkezi olmayan platformunda başlayacak. Bir hizmet olarak platform, şirketlerin sermayeyi yükseltmek için kendi tokenlerini çıkarmayı istedikleri zaman karşılaştıkları teknik ve yasal zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olur.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin