Başarılı analist: “Ripple hakkında aşırı derecede boğa olmanın tam zamanı!”
Başarılı analist: “Ripple hakkında aşırı derecede boğa olmanın tam zamanı!”

Ripple 30 Temmuz fiyat görünümü: XRP 45 sente demir attı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP’nin son 10 günlük fiyat görünümüne baktığımızda, fiyat hareketlerinin 45 sent bandında aşağı ve yukarı hareketlerinin dikkat çekici olduğunu görüyoruz. Bu zaman aralığında grafikte de gösterdiğimiz ana destek çizgisi, XRP için sağlam bir destek oluştururken, aşağı yönlü hareketlerin bu çizgiden hızlı bir şekilde yukarı yönlü sektiğini gözlemliyoruz. XRP’nin tüm büyük çaplı düşüşleri, 0,42-0,43 dolar bandında alıcılar ile karşılaşıyor. Ve bu trend çizgisi Ripple 30 temmuz fiyat görünümünde yavaşta olsa yukarı yönlü şekilde hareket ediyor.

Sonrasında gelen yükselişler ise yaklaşık bir haftalık periyotta oldukça sınırlı kalarak 0,50 doların altında kalıyor. Son 15 günlük görünüme baktığımızda ise, 17’sinde rastladığımız yükseliş rallisinde 0,50 doların üzerine çıkması, psikolojik direnç olarak görülen bu seviyede tutunmasını sağlayamadı. Sonrasında gelen diğer yükseliş hareketleri ise 0,50 dolar seviyesinin altında son buldu.

Ripple yön arayışı içinde yeni bir trend yolu için hazırlanıyor

XRP’nin şu an için mevcut görünümüne baktığımızda ise kripto para piyasasının genel durumu ile aynı hareket edip, yatay seviyede yön arayışı içinde olduğunu görüyoruz. bir kanal hareketi içinde olan XRP’nin USD karşısında, saatlik grafikte 100 ve 200 HO’nun altında seyretmesi ve 100 HO’nun 200 HO’yu aşağı yönlü kesmesi ilerleyen saatlerde kayıpların artabileceğini gösterir. Genel eğilim bu şekilde devam ederse, yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde 0,4515 seviyelerinde olan Ripple’ın yeniden 0,45 sent seviyesini test edebileceğini göreceğiz. Olası bir altına salınım durumlarında, satış baskısı artarsa, sırasıyla 0,4450, 0,44 ve nihayetinde 0,4360 dolar seviyeleri önemli destek noktalarını oluşturacaktır.

Olumlu gelişmelerin yaşanması, yüksek potansiyeli olduğuna inanılan XRP’nin de yükselmesine neden olacaktır. Bu durumda ilk karşılaşılacak direnç seviyesi ise hareketli ortalamaların dinamik direnç olarak görev yapacağı 0,4550 dolar seviyesi olacaktır. Bu fiyatın geçilebilmesi halinde, sırasıyla 0,46, 0,4640 ve 0,4680 seviyeleri kısa aralıklı gün içi dirençler olarak dikkat çekiyor.

Ripple 30 Temmuz önemli destek direnç seviyeleri

3. direnç 0,4640
2.direnç 0,4608
1.direnç 0,4550
Pivot 0,4500
1.destek 0,4448
2. destek 0,4409
3.destek 0,4360

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin