Ethereum adres sayısı rekor üstüne rekor kırıyor! Yükseliş sinyali mi?
Ethereum adres sayısı rekor üstüne rekor kırıyor! Yükseliş sinyali mi?

Ethereum 30 Temmuz fiyat analizi: Ether düşüş trendine mi giriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 30 Temmuz fiyat görünümüne dair satır başları şu şekilde:

  • ETH fiyatının hafta sonu hareketlerinde hareketli ortalamaların altına çekildiğini gözlemledik.
  • Yükseliş hareketlerinde satıcılar ile karşılaşan Ether fiyatı şu an sıkışmış durumda.
  • Hareketli ortalama aynı seviyede bulunarak olası bir düşüş için sinyal veriyorlar.
  • ETH fiyatı hafta başı sabah saatlerinde önemli destek seviyelerini test ediyor.

Ethereum fiyatı haftaya dolar karşısında hafif düşüş eğilimli genelde yatay başlarken, Bitcoin karşısında ise son 24 saatte bir kaybı olmamakla beraber, herhangi bir kazancını gözlemlemiyoruz.

Ethereum 30 Temmuz fiyat hareketleri

Ethereum fiyatı şu an 463 dolar seviyelerinde seyrederken, bu seviyenin önemli bir destek oluşturduğunu görüyoruz. Öyle ki grafikte de görüldüğü üzere yukarı yönlü hafif yükseliş trend çizgisi, bugün itibariyle ortalama 460 dolar seviyesine denk geliyor. ETH fiyatının bu desteği kırması halinde kayıpların artabileceğini söyleyebiliriz.

Öte yandan ETH/USD paritesi saatlik grafiğinde takip ettiğimiz hareketli ortalamalar olan 100 HO ve 200 HO’da negatif bir görünüm sergiliyor. Hafta başı görünümünde 100 HO, 200 HO seviyesine inerek olası bir düşüş hareketinin başlayabileceği sinyalini veriyor. ETH alış pozisyonunda olanlar veya alış pozisyonu açma düşüncesindekiler için 460 doların hemen altında stop koymalarında fayda görüyoruz. Çünkü geçmiş fiyat hareketlerini incelediğimizde güçlü bir düşüşün başlaması fiyatı 430 doların altına kadar sarkıtabilir.

Öte yandan genel anlamda yatay bir seyirde hareket eden kripto para piyasasında olumlu gelişmelerin olması, ETH fiyatını da yükseliş yönlü tetikleyebilir. Bu durumda ilk olarak Hareketli ortalamaların mevcut seviyesi olan 470 dolar çizgisi ilk direnç olarak karşımıza çıkar. Bu seviye geçildikten sonra kazanımların daha da artması grafikte üçgen formasyonuna rastladığımız, üst eğilim çizgisinin kararlı geçilmesine bağlıdır.

Ethereum için düzenli olarak takip ettiğimiz ve önemli teknik göstergelerin negatif bir görünüm verdiğini söyleyebiliriz. Buna göre RSI 50 seviyesinin altında aşağı yönlü hareket ederken, Stokastik’te satış baskını gösterir şekilde aşırım satım bölgesine doğru hareket ediyor. CCI ise düşüş trendinin kuvvetli olabileceğini gösterir derecede eksi seviyelerde hareket ediyor.

Ethereum 30 Temmuz önemli destek direnç seviyeleri

3. direnç 485,13
2.direnç 479,36
1.direnç 472,92
pivot 467,15
1.destek 460,71
2. destek 454,94
3.destek 448,50

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin