Ripple (XRP) neden artışa geçti? Kazanımlarını koruyabilecek mi?
24 Aralık Ripple analizi: XRP fiyatı nereye gidiyor?

Ripple 3 Ağustos fiyat görünümü: XRP BTC karşısında değer kazanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple 3 Ağustos fiyat hareketlerine dair detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Ripple güne ana destek seviyesini test ederek başladı.
  • XRP fiyatı 0,4257 seviyesini gördükten sonra gelen alımlarla 0,4458 dolar seviyesine kadar yükseldi.
  • XRP’nin günü dalgalı bir seyir ile devam ettiğini görüyoruz.

Ripple tokeni XRP, psikolojik pivot seviyesi 45 sent altında hareket ederken, son 24 saatte dolar karşısında yüzde 0,24 gibi az bir kaybı varken, Bitcoin karşısında yüzde 3,62 oranında artış göstererek değer kazandığını görüyoruz.

Ripple 3 Ağustos fiyat hareketleri

Ripple, yaşadığı son gelişmelerden dolayı bu hafta bir hayli hareketli zamanlar geçirdi. Bu gelişmeler Ripple fiyatının dalgalı seyir izlemesine neden olurken, zaman zaman kripto piyasasından ayrıştığını gözlemliyoruz.

Düşen piyasa sermayesinin Ripple’ın yükseliş hareketlerini kısıtlayıcı yönde satış baskısı sonucu, yükselişler de sınırlı kalıyor. Buna göre Ripple, Pivot seviyesi olarak belirlediğimiz 0,4540 seviyesi üzerinde kalmayı başaramadı. Şu an ise ilk direnç seviyesi olarak gördüğünüz 0,4372 dolar seviyesinde tutunmaya çalışıyor. Bu seviyesinin gün içerisinde üzerinde kalması durumunda fiyat yeniden pivot seviyesini test edebilir.

İlk destek seviyesi olarak gördüğümüz 0,4372 aşağı yönlü kırılırsa, XRP fiyatı 0,4250 seviyelerine kadar sarkabilir. Bu hafta içinde gözlemlediğimiz XRP fiyat hareketleri ise bu seviyelerde alıcılar ile karşılaşıp hızlı bir yükselişe geçiyor.

XRP için önemli teknik göstergeler ise, ani yükselişlerin potansiyelini gösterir derecede hareketlerde bulunuyor. RSI 50 seviyesi üzerine olup, Stokastik osilatör ise saatlik grafikte aşırı alım seviyesinden geri dönmüş olarak gözüküyor. Mevcut trendin nispeten güçlü olduğunu gösteren CCI ise 3 Ağustos öğle saatlerinde 74 seviyesinde bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin