Binance CEO’su CZ
Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) Türkiye’ye geliyor

Binance CEO’su Changpeng Zhao: “Ethereum ve EOS başarılı olmak için çok yavaş!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para birimi borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao, verdiği bir röportajda herhangi bir genel akıllı sözleşme platformunun (yani Ethereum, EOS gibi) uzun vadede başarıya ulaşmak için yeterince hızlı olmayacağını söylüyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, hiçbir kripto para projesini seçmiyor

Changpeng Zhao (CZ), onların geliştiricilere belirli amaçlar kapsamında Blockchain yazmaları için araçlar veren projeler tarafından geride bırakılacağına inandığını belirtiyor. Ayrıca CZ hiçbir kripto para projesini seçmiyor çünkü bunların “çok yavaş” olduğunu düşünüyor.

CZ daha sonra Komodo ve Tendermint gibi belirli amaçlar için Blockchain yazmayı mümkün kılan yeni araçlardan söz etti ve geleceğin sayısız ısmarlama defter teknolojilerinden oluşacağını öne sürdü.

Binance, Binance Chain üzerinde çalışıyor

Ethereum ve diğer akıllı sözleşme platformları mevcut işlem hızlarının önemli ölçüde iyileştirmek için çalışıyor. Vitalik Buterin, yakın zamanda hızı saniyede 1 milyon işleme getirmenin mümkün olduğuna inandığını söyledi.

CZ, merkezsiz uygulamaların geleceği hakkında ise en baştan başladığımızı, Blockchain tabanlı mesajlaşma, oyunlar, sosyal ağlar ve derecelendirme sistemlerinin geniş kullanımının yolda olduğunu söyledi. CZ ayrıca tüm gücüyle şirketin bir süredir piyasaya sürmeyi planladığı merkezsiz kripto para borsası Binance Chain üzerinde ilerlediklerini belirtti.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin