ripple 26 temmuz
Ripple 26 Temmuz fiyat görünümü: Üçgen formasyonu başarılı olabilecek mi?

Ripple 26 Temmuz fiyat görünümü: Üçgen formasyonu başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple 26 Temmuz fiyat görünümüne dair satır başları şu şekilde:

  • XRP kısa vadeli destek noktası olan 0,45 dolar bir kez daha tutundu.
  • Ripple güne 100 ve 200 HO’ların üzerinde başladı.
  • Fiyat yükselişi 0,4680 seviyelerinde gelen satışlar ile sınırlı kalmaya devam ediyor.
  • Ripple fiyatı içinde bulunduğu azalan üçgen formasyonuna kısa vadede tepki verebilir.
  • Ripple dolar ve Bitcoin karşısında bugün pozitif bir görünüm veriyor.

Ripple 26 Temmuz fiyat analizi

XRP fiyatı kısa vadede önemli destek oluşturduğu 45 sent seviyesine kadar indikten sonra bir kez daha toparlanmayı başardı. Aynı zamanda 100 ve 200 HO’nun kesişme noktası olan bu seviye, Ripple değer kayıplarının daha da artmaması için önemli bir destek olarak duruyor. Bunun yanında ETH/USD saatlik grafiğinde görülen 100 HO, 200 HO’nun hemen altında konumlanmış olup, iki ortalama arası iyice daralmış durumda. Bu durum ana düşüş trendinden dönüşü yapılabileceğine dair olumlu sinyaller veriyor.

Ayrıca Ripple fiyat hareketine daha uzun vadeli baktığımızda günlük ve 4 saatlik ETH/USD grafiğinde 0,93 dolar ile başlayan ana düşüş trendine rastlıyoruz. Bu düşüş trend çizgisi ise, Ripple için ana direnç olarak görev yapan ve 0,43 dolar seviyelerinde rastladığımız destek çizgisi ile bir azalan üçgen formasyonu oluşturuyor. Kısa vadeli zaman diliminde XRP, bu üçgeni yukarı yönlü kırabilirse, kazanımlarını arttırmayı başarabilir.

Ripple için teknik göstergeler ise karışık sinyaller vermeye devam ediyor. RSI 50 seviyesinde bulunurken Stokastik osilatörü bir yükselişi belirtmek adına yönünü yukarı doğru çevirmiş durumda, XRP fiyatı bu önden giden gösterge olan stokastik osilatörünü takip ederse, ilerleyen saatlerde kazanımlarını arttırmasını bekleyebiliriz. Bunun yanında CCI 50 seviyesinde pozitif fakat trendin yeterince güçlü olmadığına işaret ediyor.

Özetlersek; gün içi hareketler de XRP’nin ana düşüş trend çizgisini kırma yönlü yükseliş hareketleri dikkatle takip edilecektir. Bunun yanında olası bir düşüş hareketinde ilk olarak 0,45 dolar seviyeleri geçilmesi halinde ise 0,44-0,4350 bandın Ripple için sağlam destek noktaları olarak takip edilebilir.

Ripple 26 Temmuz destek ve direnç seviyeleri

3. direnç 0,4853
2.direnç 0,4771
1.direnç 0,4682
pivot 0,4600
1.destek 0,4511
2. destek 0,4429
3.destek 0,4340

Ripple günlük teknik gösterge özeti

kaynak: tradingview

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin