Bitcoin madenciliği ne zaman bitecek?
Bitcoin madenciliği ne zaman bitecek?

Madenciler çıkardıklarından daha fazla Bitcoin satıyor: Peki bu neyi gösteriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğaları Bitcoin madencilerinin ne yaptığı konusuna şu anda daha fazla ilgi göstermek isteyebilir. Madenciler son dönemde çıkardıklarından daha fazla Bitcoin satmaya başladı. Peki bu neyi gösteriyor?

Madenciler Bitcoin’in değer kazanmaya devam edeceğini beklemiyor mu?

Cryptocomposite.com’un verilerine göre geçtiğimiz günlerde cihazlarıyla her bir işlemi doğrulayan ve Bitcoin ile ödüllendirilen Bitmain gibi şirketler çıkardıkları Bitcoin’lerden daha fazla Bitcoin sattı. Şirket, madencilerin yaklaşık 14,4 milyon dolar değerinde Bitcoin kazdıkları ancak bu sırada 17,3 milyon dolarlık satış yaptığını belirtiyor.

Madenciler, sık ​​sık ağlarını çalıştırmak için elektrik gibi işletme giderlerini karşılamak adına yeni çıkardıkları kripto paraları satıyorlarsa da, bazı gözlemler son günlerdeki satışların boyutunun madencilerin Bitcoin’in değer kazanmaya devam edeceğini beklemediği anlamına gelebileceğini gösteriyor. Multicoin Capital Management’ın yöneticilerinden Kyle Samani, konuya yönelik şunları söylüyor:

Tarihsel olarak madencilerin çoğu kripto paraları yüzde 100’ünü satmıyor ve değerinin artmasını bekliyorlardı. Birçoğunun şimdi satıyor olduklarından şüpheliyim.

“Madenciler, tüm yeni kripto paraları satmayı göze alamazlar.”

Madenciler, daha önceki günlerde Cryptocomposite.com’u geliştiren ekipte yer alan Charlie Morris’e göre günlük yaklaşık 10 milyon dolar değerinde kripto para sattılar. Son zamanlardaki fiyat rallisine rağmen, madenciler Aralık ayında Bitcoin’in neredeyse 20.000 dolar seviyesine ulaştığından beri marjların daraldığını gördüler. Coinmetrics’in kurucu ortağı Nic Carter konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu nispeten düşük fiyat seviyelerinde kripto para madencileri, tüm yeni kripto paraları satmayı göze alamazlar.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin