8 Eylül Ripple fiyat analizi: XRP için kısa vadede beklenen seviyeler
8 Eylül Ripple fiyat analizi: XRP için kısa vadede beklenen seviyeler

Ripple 23 Temmuz fiyat analizi: XRP kritik 100 HO eşiğinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple 23 Temmuz fiyat görünümüne dair önemli detaylar şu şekilde:

  • Ripple fiyatı diğer kripto paralara nazaran nispeten zayıf bir yükseliş gösteriyor.
  • XRP fiyatının kısa vadeli yükseliş trendi satış baskısı ile duraklamış durumda.
  • Hareketli ortalamalar düşüş eğiliminin başlayabileceğine işaret ediyor.
  • Teknik göstergeler XRP için satış baskının artabileceğine işaret ediyor.

Ripple fiyatı haftaya dolar karşısında yaklaşık yüzde 1,5 oranında değer kazanarak başlamasına rağmen Bitcoin karşısında yüzde 2 oranına yakın bir değer kaybetti.

Ripple 23 Temmuz fiyat görünümü

Geçen haftanın kazanımlarını tamamen geri veren XRP, 0,43 dolara kadar geriledi. Sonrasında bu noktada alıcılar ile karşılaştıktan sonra kısa vade hızlı bir yükseliş trendine girdi. Bu kazandığı yükseliş momentumu ile beraber fiyatını 0,45 dolar psikolojik direnci üzerine taşımayı başaran Ripple’in yerel para birimi, hafta başlarken bu seviyeyi korumaya çalışıyor.

XRP fiyatı mevcut durumunu korumaya çalışırken, Asya işlem saatlerinde gelen satış dalgasının saatlik grafikte 100 HO’yu 200 HO altına taşıdığını gördük. XRP ise şu an 100 HO seviyesini kendisine dinamik direnç yapmış durumda. Ayrıca kritik yükseliş trendinin altına sarkmış olup, ilerleyen saatlerde fiyat bu trend çizgisinin üzerine çıkmayı başaramazsa coinde yeni bir düşüş eğilimi görebiliriz.

Grafiğe baktığımızda son tepe ve dip noktaları olan 0,5186 ve 0,4337 dolar baz alınarak oluşturulan Fibonacci düzeltme seviyelerine göre; 200 HO’nun da konumlandığı fib 38,2 seviyesi olan 0,4661 dolar, Ripple için ilk direnç olarak göze çarpıyor. Olası bir düşüş durumunda ilk destek noktası olarak fib 14,4 seviyesi olan 0,4460 ve çevresini görüyoruz. Gün içi grafikte görülen yükselen trend çizgisine göre XRP’nin fiyatı dikkatle takip edilmelidir.

XRP için önemli teknik göstergelere baktığımızda, RSI, 50 seviyesinin üzerinde bulunurken, Stokastik göstergede aşırı alım bölgesine ulaşmadan geri dönme eğilimi gösteriyor.

Ripple 23 Temmuz fiyatı için muhtemel pivot ile destek ve direnç seviyeleri ise şu şekilde:

3. direnç 0,4695
2.direnç 0,4660
1.direnç 0,4591
Pivot 0,4527
1.destek 0,4462
2. destek 0,4423
3.destek 0,4359

Ripple 23 Temmuz özet teknik gösterge panoraması

XRP 23 TEMMUZ
kaynak: tradindview

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin