Bitcoin Cash
Bitcoin Cash bir ayda yüzde 81 düştü... Bu hızlı düşüş neden yaşandı?

Bitcoin Cash 23 Temmuz fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 23 Temmuz fiyat görünümüne dair önemli detaylar şu şekildedir:

  • Asya işlem saatlerinde gelen bir satış dalgası ardından gelen toparlanma ile BCH fiyatı normal seyrine geri döndü.
  • Gelen satış dalgası 100 HO’yu 200 HO’nun altına inmesine neden olarak trend değişimini işaret etti.
  • BCH fiyatı şu an kritik direnç Fib 61,8 seviyesini test ediyor.
  • Bitcoin Cash için teknik göstergeler hemen hemen olumlu ve trendin güçlü olduğunu gösteriyor.

Haftaya pozitif bir görünümde başlayan kripto para piyasasında en büyük 10 coin arasında Cardano’dan sonra en çok yükselen coin olarak Coinmarketcap verilerine yüzde 4,25 ile Bitcoin Cash’i görüyoruz. Sermayesinin son 24 saatte yaklaşık 7 milyar dolar kadar arttığı piyasada Bitcoin Cash diğer büyük coinlere göre daha fazla pay almış gibi görünüyor.

Bitcoin Cash 23 Temmuz fiyat görünümü

Asya bölgesinde işlem seanslarının açılması ile kripto piyasasının genel bir satış dalgası ile açıldığını gördük. Bu durum BCH’nin haftaya dolar karşısında değer kaybı ile başlamasına neden olarak 785 doların altına inmesine neden oldu. Sonrasında ise toparlanma hızlı bir şekilde geldi. Ve yazımızın yayına hazırlandığı sabah saatlerinde BCH’nin 820 doların biraz üzerinde işlem gördüğünü kaydettik.

Gelen satış dalgasının BCH fiyat trendinin dengesini biraz bozduğunu da gördük. Öyle ki bu satışlar trend gözlemi için kullandığımız saatlik 100 HO’nun daha uzun vadeli saatlik 200 HO’yu yukarıdan aşağı doğru kırmasına neden oldu. Bu yükselen trendin tersine dönmesini işaret eden durum, akabinde gelen alışlarla stabil konuma geçti. İlerleyen saatlerdeki fiyat hareketleri ise trend yönünün teyidi açısından oldukça önemli olacak.

Son tepe ve dip seviyeleri olan 873 dolar ve 744 dolar noktaları baz alınarak oluşturulan Fibonacci seviyelerine göre –grafikte de görüldüğü üzere- önemli düzeltme seviyesi olan Fib 61,8’in yeniden çalıştığını görüyoruz. Avrupa sabah seansında BCH 825 dolar seviyesindeki Fib 61,8 direncini test ediyor. Yaklaşık 5 mum saatinde 825 dolar direnci geçilemedi. Bu durum BCH fiyat hareketlerinde bir yorgunluğa neden olabilir ve güç toplaması için aşağı yönlü bir hareket yaptığını görebiliriz.

BCH için önemli teknik göstergeler ise karışık bir görünüm veriyor. RSI 50 seviyesinin üzerinde iken yönünü güney çevirmiş durumda. Bunun yanında Stokastik gösterge aşırı alım seviyesinde olup, trendin gücünü ölçtüğümüz CCI göstergesi ise sabah saatlerinde trendi güçlü olarak onaylıyor.

Bitcoin Cash 23 Temmuz muhtemel pivot ile destek ve direnç seviyeleri

3. direnç 846,9
2.direnç 825,10
1.direnç 809,80
Pivot 787,00
1.destek 761,41
2. destek 745,59
3.destek 720,00

 

Bitcoin Cash için özet teknik gösterge panoraması

bch 23 temmuz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin