Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!
Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!

Ripple 2020 için kripto para tahminlerini yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, kripto para topluluğunun beklediği 2020 yılı tahminlerini yayınladı. Yayınlanan rapor, 2019 olaylarına derinlemesine bir bakış ve 2020 yılı için kripto para sektörüne yönelik bazı cesur tahminler yer alıyor.

Kurumsal Blockchain firmasının CEO’su, dünyadaki en büyük 20 bankanın en az 10’unun kripto paralardan yararlanacağını iddia ediyor. Tahminleri, dünyanın en büyük 20 bankasının yarısının, kripto para endüstrisinde aktif bir katılımcılar olacağını gösteriyor.

Brad, bu üst düzey bankaların 2020’de dijital varlık ticareti yapmasıyla fiili para biriminin gelecek yıl dijitalleşeceğini söylüyor. Brad’in tahmini, şirketler zaten blockchain fikirleri satın alıp büyük ölçekte kripto para sektörüne girdiği için gerçeklerden uzak değil. Ayrıca, büyük organizasyonlar şu anda blockchain teknolojisini kullanıyor.

Ripple, 2020’nin, önemli endüstrilerde değişikliklere yol açma potansiyeline sahip kripto para merkezli bir yenilik ve uygulama yılı olacağını umuyor.

Ripple’ın Ürün geliştirme Başkan Yardımcısı Asheesh Birla’nın tahminleri ise mobil cüzdanların blockchain ve kripto endüstrilerine tam kapasiteyle gireceği yönünde.

Birla, “Gojek, Grab ve PayPal gibi mobil cüzdanlar ve süper uygulamalar arasında dijital varlıkların ve blockchain teknolojisinin benimsenmesi, müşteri talebine ayak uydurmak ve dijital bankalarla rekabet etmek için hizmetlerini genişletmeye çalıştıkça daha yaygınlaşacak” diyor.

Kripto paraların benimsenmesi, ona göre, yeni kredi ve kredi ürünlerini içerecek şekilde genişlemeye devam edecek, ancak bunların Nijerya, Kenya ve Latin Amerika’da -bu fikrin en çok ihtiyaç duyulduğu bazı ülkeler- başlayacağını umuyor.

Ayrıca Ripple Müşteri Başarısı Kıdemli Başkan Yardımcısı Marcus Treacher, uluslararası ve mikro ödemelerin yeni tüketici kullanımlarını kolaylaştırmak için genişleyeceğini öngörüyor.

Marcus, kart sistemini kullanmaktan hoşlanmayan gezginler ve turistler için satın alma çözümleri tasarlama olasılığını görüyor.

Tayland’ı ziyaret eden bir Japon turistin, bir mobil uygulama veya QR kodu kullanarak alışveriş yaptığını ve Japon yeni hesabından Tayland Bahtı tüccar hesabına anında bir sınır ötesi ödeme tetikleyebileceğini düşünün. Daha fazla tüketici satın alma çözümü aynı şekilde blockchain teknolojisini kullanmaya başlarsa, getirisi – kelimenin tam anlamıyla – çok büyük olacak!

newslogical


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin