Ripple fiyat analizi: XRP için detaylı teknik görünüm ve beklenen seviyeler
Ripple fiyat analizi: XRP için detaylı teknik görünüm ve beklenen seviyeler

Ripple 12 ay içinde halka açılabilir! XRP fiyatı nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçre’deki Dünya Ekonomik Forumu’nda gerçekleştirilen Wall Street Journal etkinliğinde, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, kripto para sektöründe gelecek 12 ay içinde bir dizi halka arz olmasını beklediğini söylemişti.

Garlinghouse ayrıca, Ripple’ın IPO gerçekleştirecek ilk firma olmayacağını ama bu trende liderlik etmek istediklerinin altını çizmişti.

Birçok kişi bunun XRP için ne anlama geldiğini bir süredir merak ediyor.

“XRP fiyatı IPO’dan uzun vadede olumlu etkilenir.”

QuantumEconomics’in kurucusu ve eski eToro analisti Mati Greenspan, olası bir IPO’nun XRP için uzun vadede fiyat yükseltici bir eylem olacağını belirtti.

Mesele şu ki XRP halka arz gerçekleştirse bile Ripple hisse senetleri halka açık bir borsaya girecek mi? Bazıları bundan emin değil.

Ripple CEO’sundan önümüzdeki 12 ayı ilgilendiren bomba açıklama!

“Ripple IPO’su mantıklı bir iddia değil.”

Sektörün uzun soluklu yorumcularından avukat Jake Chervinsky, Ripple’ın halka arz amacı konusunda bir dizi tweet yayımladı. Chervinsky, Ripple’ın IPO yapmasının pek mantıklı olmayacağını yazdı:

“12 ay içerisinde IPO yapabiliriz” lafı, C Serisi yatırımcılarınızı güvence altına almak için söyleyebileceğiniz bir şeydir. Ancak değeriniz büyük ölçüde kayıt dışı bir menkul kıymet olabilecek dijital bir varlıktan türetildiğinde yapacağınız bir şey değildir.

Daha sonraki bir yorumda XRP’den bahseden yorumcu, şirketin varlıkları ürünlerinde kullandığını ve çok sayıda varlığı emanet altında tuttuğunu belirtti.

Chervinsky, Ripple’ın IPO’ya yönelik niyetinin XRP’nin şu andaki belirsiz yasal durumu nedeniyle pek olası olmadığını söylüyor. Bazıları bunun bir menkul kıymet olduğunu söylerken, diğerleri Bitcoin ve Ethereum gibi sadece bir meta olduğunu ifade ediyor.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin