xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Ripple 1.256.000.000 XRP’yi Piyasaya Sürdü, Bir kısmı Chris Larsen’e ait olduğu iddia edilen cüzdana gidiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni yılın ilk büyük balina alarmını raporlayan Whale Alert Twitter hesabı, XRP transferinin Ripple’dan Funding Wallet 1’e gerçekleştirildiğini bildirdi. Bu cüzdanın Ripple’ın kurucu ortağı ve silikon vadisi girişimcisi Chris Larsen tarafından kurulduğu biliniyor. Bununla birlikte, toplumdaki birçok kişi de onun kendisine ait olduğuna inanıyor.

https://twitter.com/whale_alert/status/1212139635394129920

Kısa bir süre sonra, aylık geleneği takip eden Ripple, emanet cüzdanından bir milyar XRP daha çıkardı. Topluluk, yeni bir yılın ilk gününde bile, yatırımcılarının çıkarlarına karşı hareket eden şirkete öfkelerini dile getirdiler.

256 milyon XRP, Chris Larsen’in cüzdanına gidiyor

İlk dev işlem Ripple’dan Ripple’ın kurucu ortağına ve Mortgage kreditörü E-Loan kurucusu Chris Larsen’e ait olduğuna inanılan Funding Wallet 1’e gönderildi.

Cüzdanın mevcut bakiyesi yaklaşık 266 milyon XRP.

XRP Chris Larsen

Aybaşında yine 1 milyar XRP tedavüle çıktı

Yeni Yıl gecesi daha fazla XRP piyasaya sürüldü – bu paraların 1 milyarı Ripple’ın emanet cüzdanından otomatik olarak serbest bırakıldı. Bu işlem, her ayın ilk gününde gerçekleşiyor ve bu eylemden kısa bir süre sonra, serbest bırakılan XRP’nin (bazen tümü) büyük bir kısmı emanete geri gönderiliyor.

https://twitter.com/whale_alert/status/1212172406913224704

Buna rağmen, topluluk, Whale Alert tarafından bildirilen bu işlemi her gördüklerinde öfkeleniyor. 256 milyon XRP’nin Chris Larsen’in cüzdanına bırakılmasıyla birlikte, kilidi açılmış XRP’nin toplam miktarı yaklaşık 240.869.752 dolar.

XRP fiyatı bir süredir 0,20 doların altında işlem görüyor ve 0,30 dolar seviyesini bile geri gelemiyor. Ancak, son zamanlarda, bir kripto tüccarı, tokenin fiyatının şimdi Düşen Kama deseninde olduğunu varsaydı, bu da yakında kuzeye geri dönebileceği anlamına geliyor. Tüccarın tahmini, XRP’nin nihayetinde yakında 0,30 dolar fiyat seviyesini geri kazanacağıydı.

Topluluktaki birçok kişi ise bu düzenli XRP çıkışının, tokenin fiyatının yükselmesini engellediğine inanıyor. Bunlar arasında Quantum Economics’in kurucusu Mati Greenspan da var.

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin