Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı
Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı

Bitcoin (BTC) fiyatı, kritik göstergelerin altında kalıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) fiyatı yılın ilk iki gününde 7150 dolar destek alanının altına düşerek düşük bir performansla yıla başladı. Bitcoin fiyatı 2 Ocak 2020’de saat 4.00’te(UTC) 7095 dolardı. Günlük ölçekte % 1,2 daha düşük işlem görüyor.

btcusd

Daha yüksek zaman çerçevesinde bakıldığında direnç seviyeleri 7.768-7.870 dolar civarında. Ayrıca, daha kısa vadeli görünümde 50 Günlük Hareketli Ortalama 7420 dolar ile daha yakın bir direnç noktasını oluşturuyor.

Kritik hareketli ortalamalar

btcusd 1-week chart

Ayrıca, geçen hafta BTC fiyatı, 7.500 dolar üzerinden 50 dönemlik hareketli ortalamanın altına düştü. Bu hafta fiyat, haftalık grafikte 100 dönemlik hareketli ortalamadan 7.195 dolarlık desteği test ediyor.

100 dönemlik MA’nın altında bir kapanış, varlık için fiyatta başka bir düşüşe işaret edebilir. 200 dönemlik MA’da 100 Haftalık MA’nın altındaki destek olarak 5.090 doları işaret ediyor.

Bitcoin için potansiyel Trend Analizleri

Bitcoin (BTC)’de kıramadığı düşen kama dışında belirli bir eğilim eksikliği vardı. Bununla birlikte, daha önce de bildirildiği gibi, bazı analistler klasik Wyckoff Birikim deseniyle benzerlik bulunmaktadır. En son olarak, başka bir tüccar Sawcruhteez şu şekilde tweetledi:

Bununla birlikte, aşağı yönlü fiyat hareketleri ve argümanlar büyüyor gibi görünse de, tasfiye korkusu da artacaktır. Şu anda, vadeli işlemler piyasası hala belirsiz görünüyor, ancak her iki taraf için de pozisyonlar mevcut.

Bitcoin, logaritmik ölçekte eğilim çizgisinin üzerinde kalmaya devam ettikçe, genel olarak yükseliş beklentisi geçerliliğini koruyacak gibi duruyor.

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin