Richard Titus: “Satoshi’nin onlar olduğuna inanıyorum.”
Richard Titus: “Satoshi’nin onlar olduğuna inanıyorum.”

Richard Titus: “Satoshi Nakamoto aslında bir kadın!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ARK yönetici ortağı Richard Titus’un, Bitcoin’in kurucusu hakkında birçok kişiyi büyüleyecek bir fikri var gibi görünüyor. New York’taki World Blockchain Forum’unda, Richard Titus gerçek kimliği merak konusu olan Satoshi’nin aslında bir kadın olduğunu söyledi.

Richard Titus: “Satoshi’nin onlar olduğuna inanıyorum.”

The State of Digital Currency, isimli sunumunun başında Titus, Satoshi’nin teknik belgesini ingilizce “her” kelimesini kullanarak onun teknik belgesi (her white paper) olarak belirtti. İzleyenlerin merakı karşısında Titus, konuya yönelik daha fazla açıklama yaptı:

Satoshi’nin kimliğine dair bir fikrim var. İnanıyorum ki o bir erkek ya da bir kadın değil. Satoshi’nin onlar olduğuna inanıyorum ve o insanlardan birinin bir kadın olduğunu biliyorum. Benim görüşüme göre, erkekler yaklaşık 150 yıldır kadınların başarılarından dolayı övgü alıyor. Bu sefer niye bir kadın başarılarının sorumluluğunu almıyor?

Lider bir kripto paranın yaratıcısının bir kadın olma ihtimali nedir?

Bitcoin’in kim tarafından yaratıldığına yönelik açıklamalar çok fazla insanı etkiliyor ve neredeyse herkesin Satoshi Nakamoto’nun kimliği hakkında bir teorisi var. Açıklamaları çok önemli olsa da Titus, Satoshi’nin neden bir kadın olduğunu açıklamadı. Titus’un iddiasının benzersiz olması, bir kadının Bitcoin’in yaratıcısı olduğu yönünde ilk ciddi iddia olması gerçeğidir. Çoğu kripto para sever bu iddianın asılsız olduğunu düşünebilir. Ayrıca erkek egemen bir sektörde, lider bir kripto paranın yaratıcısının bir kadın olma ihtimali nedir?

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin