Revolut, platformuna Ripple için destek ekliyor
Revolut, platformuna Ripple için destek ekliyor

Revolut, platformuna Ripple için destek ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Revolut, platformuna Ripple (XRP) ticareti için destek ekleyeceğini açıkladı. Revolut Pazarlama ve İletişim Müdürü Chad West, haberi  Twitter aracılığı ile duyurdu.

Revolut, platformuna bu hafta Ripple için destek ekliyor

Revolut, uygulamasında bir işlemin ekran görüntüsünü yayınladı. Twitter aracılığı ile yapılan duyuruda şu ifadeler yer almakta:

Evet, Revolut uygulaması üzerinde XRP olabilir.

Bu paylaşımdan bir saat sonra Revolut bu hafta Ripple’ın platforma ekleneceğini ve takipçilerinin Revolut’un sosyal medya hesaplarını takip etmelerini söyledi. Ayrıca Revolut konuya yönelik açıklamanın e-posta yoluyla da duyurulacağını ekledi.

Revolut İngiltere merkezli bir dijital bankacılık hizmet sağlayıcısı

Revolut 25 farklı para biriminde ücret almadan, saklama, takas ve transfer sağlayan İngiltere merkezli bir dijital bankacılık hizmet sağlayıcısı. Ayrıca ürünlerinden biri olarak temassız Visa kartı da sunmakta. Ayrıca platformda 130 kripto para biriminden işlem ücreti alınmaz. Revolut, toplam değeri yaklaşık 1,5 milyar dolar olan yaklaşık 1,5 milyon müşteri tabanına sahip.

Ayrıca Revolut tam entegrasyon da dahil olmak üzere XRP için tam destek sunan kripto para platformlarının listesine ekleniyor. Bu, kullanıcıların harici cüzdanlardan işlem yapabilmeleri anlamına gelir. Bu özelliğin 24 Mayıs’ta gerçekleşmesi amaçlanıyor. Ripple’ın toplam büyüme yüzdesi kırmızı olduğundan, haftada %8,3’lük bir düşüşle birlikte, XRP hafif bir fiyat artışı yakaladı. Bununla birlikte, yatırımcılar geçen hafta hızlı bir şekilde art arda düşüşler gördü.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin