Hayatını kripto paralara yatıran adam bir garajda yaşıyor
Hayatını kripto paralara yatıran adam bir garajda yaşıyor

Hayatını kripto paralara yatıran adamla tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İstediğiniz her şeyi elde etmek için bir şansınız olsaydı, risk alarak bu şansı değerlendirir miydiniz ya da fırsatın kaçmasına izin verir miydiniz? Kripto paraları hayatının fırsatı olarak gören bir adam dairesinden vazgeçiyor, arabasında yaşıyor ve eline geçen her parayı kripto paralara yatırıyor. İşte hayatını kripto paralara yatıran bu adamla tanışın!

Hayatını kripto paralara yatıran adam bir garajda yaşıyor

Geçen sene kripto paralarda çok büyük artışlar olması bazı yatırımcıların inanılmaz kararlar almasına neden oldu. Bazı insanlar, evlerini ipotek ettirerek kripto paralara yatırım yaptı. Ancak kripto paraların getireceği kazançların peşinde olanlar sadece ev sahibi olanlar değil. Bir adam arabasında yaşamak uğruna kirada yaşadığı evini terk etti. Bu, Bitcoin ile yakından ilgilenen yatırımcılar için bile inanılmaz bir yaşam tarzı.

Kanadalı bir adam “Livinginmycar” ismiyle başlattığı bir paylaşımında, kripto para yatırımcılarının fikirlerini ve tahminlerini paylaştıkları bir platform olan 4chain’de uyuduğu yerin fotoğrafını paylaştı. Bazı kripto para yatırımcıları adamın seçtiği yaşam tarzını desteklerken, bazıları ise şiddetle karşı çıktı. Bununda ötesinde bir kişi ağır sayılabilecek ifadeler içeren bir yorum yaptı. Fakat bu yorumlara rağmen bu adam, kirası için ayırdığı 800 dolarla kripto para yatırımı yapmaktan gayet memnun olduğunu söylüyor.

Kanadalı yatırımcı kripto paralara yatırım yapmaktan gayet memnun

Ancak bu adam, sıkışık koşullara rağmen bir evin sağlayabileceği tüm konfordan uzak olmadığını, yatmak için bir yatağa ve örtünmek için bir yorgana sahip olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda arkadaşının evinde duş aldığını ve bazı eşyalarını burada sakladığını ekliyor. Kanadalı yatırımcının portföyüne gelince, umutlarını şu anda Collosusxt, Fundrequest, Policypal ve Dero kripto paralarına bağlamış görünüyor. Kanadalı yatırımcı gün boyunca bir depoda forklift sürücüsü olarak çalışmakta. Akşam ise yemek siparişi dağıttığını belirtiyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin