featured

Request bir günde yüzde 80 sıçradı: REQ fiyatı yeni yılın en yüksek seviyesine ulaşacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Request (REQ) fiyatı 10 Ekim’de yüzde 80 arttı ve ertesi gün neredeyse yeni bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı.  Artış, uzun vadeli azalan direnç trend çizgisinden bir kopuşa neden oldu. Fiyat yeni bir 2023 zirvesine çıkabilir mi?

Request uzun vadeli formasyondan kopmaya çalışıyor

REQ fiyatı Mayıs 2022’den bu yana azalan bir direnç trend çizgisinin altına düştü. Düşüş, ağustos ayında 0,061 dolarlık düşük bir seviyeye yol açtı. Düşük seviye, 0,070 dolar yatay destek alanından bir kırılmaya neden olduğu için önemliydi. Bölge daha önce 22 Haziran’dan bu yana destek sağlamıştı.

İddia edilen bozulmaya rağmen altcoin kısa bir süre sonra ayağını geri kazandı ve 10 Ekim’de yüzde 80 artarak yukarı doğru bir harekete başladı. Artış REQ fiyatını azalan direnç trend çizgisinin oldukça üzerine çıkardı ve 0,122 dolarlık yüksek bir seviyeye yol açtı. En yüksek seviye, yılın en yüksek seviyesi olan 0,129 doların biraz altında.

Request

Kripto para birimi artışı sürdüremedi ve haftalık zaman diliminde uzun bir üst fitil (kırmızı simge) oluşturma sürecinde. Böyle bir fitil, alıcıların artışı sürdürememesinin ardından satıcıların devraldığını gösterdiği için satış baskısının bir işareti olarak kabul edilir.

REQ fiyat tahmini: Kartlarda yeni yıllık yüksek mi?

Günlük zaman dilimi analizi, kripto para birimi için yükseliş görünümü vermektedir. Bunun ilk nedeni RSI’dan geliyor. Yatırımcılar piyasa koşullarını değerlendirirken RSI’ı bir piyasanın aşırı alım ya da aşırı satım durumunda olup olmadığını belirlemek ve bir varlığı biriktirmeye ya da satmaya karar vermek için bir momentum göstergesi olarak kullanır.

RSI değeri 50’nin üzerindeyse ve trend yukarı doğruysa boğaların hâlâ avantajı vardır, ancak değer 50’nin altındaysa bunun tam tersi geçerlidir. Gösterge artıyor ve 50’nin üzerinde, her ikisi de yükseliş eğiliminin işaretleri.

Dahası Request fiyat artışının tamamı RSI’da bir yükseliş sapmasından önce gerçekleşti. Böyle bir sapma, bir momentum artışı bir fiyat düşüşüne eşlik ettiğinde meydana gelir. Genellikle yükseliş trendinin tersine dönmesiyle ilişkilendirilir.

Request günlük zaman diliminde azalan direnç çizgisinin üzerinde kapandığı için fiyat hareketi de daha yükselişte. Bu, devam eden kopuşu meşrulaştırıyor. Tekrar 0,120 dolar direnç alanına ulaşmak için REQ’nun yüzde 30 daha artması gerekiyor.

Bu yükseliş Request fiyat tahminine rağmen, günlük bir düşüş mum çubuğu oluşturmak şu anda 0,076 dolar seviyesinde olan azalan direnç trend çizgisine yüzde 15’lik bir düşüşe yol açabilir.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin