REN fiyatı son DeFi entegrasyonundan sonra yeni bir zirveye ulaşarak yüzde 60 yükseldi
REN fiyatı son DeFi entegrasyonundan sonra yeni bir zirveye ulaşarak yüzde 60 yükseldi

REN fiyatı son DeFi entegrasyonundan sonra yeni bir zirveye ulaşarak yüzde 60 yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – REN fiyatı, Binance Smart Chain ile son entegrasyonundan kısa bir süre sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

Belirgin artış

Birlikte çalışabilirlik odaklı protokol, 1 milyondan fazla REN tutan balina cüzdanlarından birikimin devam ettiğini gösterdiği için Ren (REN) fiyatı 19 Şubat’ta güçlü bir %65’lik kırılma yaşadı.

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, REN’in 19 Şubat’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.84 $’a yükseldiğini gösteriyor

Dogecoin’in (DOGE) REN ile entegre edileceği ve büyüyen DeFi ekosisteminde renDOGE alım satımına imkan vereceği duyurulduğunda, protokolde dikkat çekici bir artış oldu.

O zamandan beri REN ekosistemi, Filecoin (FIL) gibi daha üst düzey projeler ile şu anda AAVE ekosistemine eklenmesi düşünülen renFIL’e dönüştüğü için büyümeye devam etti.

Binance Akıllı Zincir entegrasyonu, REN’in kullanım durumunu güçlendiriyor

RenBridge 2’nin faaliyette ve Binance Smart Chain ile entegre olduğu duyurulmadan önce 15 Şubat’ta REN 0,94 dolardan işlem görüyordu. O zamandan beri, ticaret hacmi ve RenVM’de kilitlenen toplam değer istikrarlı bir şekilde arttı.

Cointelegraph Markets Pro’dan gelen VORTECS  verileri, son fiyat artışından önce 18 Şubat’ta REN için yükseliş görünümü tespit etmeye başladı.

Cointelegraph’a özel VORTECS skoru, piyasa duyarlılığı, işlem hacmi, son fiyat hareketleri ve Twitter faaliyeti dahil olmak üzere veri noktalarının bir kombinasyonundan elde edilen tarihi ve güncel piyasa koşullarının algoritmik bir karşılaştırmasıdır.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, VORTECS puanı 15 Şubat’ta RenBridge 2’nin duyurulmasının ardından artmaya başladı ve REN’in fiyatı yükselmeye başlamadan kısa bir süre önce 18 Şubat’ta 81’e yükseldi.

BSC ile son entegrasyon, Ethereum ağındaki yüksek işlem maliyetleri nedeniyle engellenen REN’e yeniden dikkat çekti.

Merkezi olmayan finansın ısınmasıyla birlikte, blok zincir ağları arasındaki birlikte çalışabilirlik, iyi işleyen bir piyasa için gerekli hale geliyor. REN, zincirler arası etkileşimde kilit bir parça olarak ortaya çıkıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin