Dolaşımdaki Ethereum miktarının yüzde 8,2’si DeFi’de tutuluyor: Bunun anlamı ne?
Dolaşımdaki Ethereum miktarının yüzde 8,2’si DeFi’de tutuluyor: Bunun anlamı ne?

ETH fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak ilk kez 2.000 doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ağındaki yerel kripto para birimi olan Ethereum’un (ETH) fiyatı yeni rekor seviyelere ulaştı.

Yeni rekor

Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi, Cumartesi günü saat 3:45 UTC civarında ilk kez 2.000 $ seviyesinin üstüne çıktıktan sonra, yazı yazılırken Coinbase Pro’da 2.003 $’dan el değiştiriyor.

CoinGecko’dan alınan verilere göre, geçtiğimiz haftalarda ETH’nin fiyat rallisi, Ethereum’un piyasa değerini 225 milyar doların üzerine çıkardı.

Gelinen son seviye ETH’nin 1.500 $’ın üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlediği 2 Şubat’tan bu yana %30 artış olduğu anlamına geliyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin