Topluluk Craig Wright’ın Satoshi olduğuna ikna aldu: Bitcoin SV inanılmaz yükselişini devam ettiriyor
Topluluk Craig Wright’ın Satoshi olduğuna ikna aldu: Bitcoin SV inanılmaz yükselişini devam ettiriyor

Reklamın iyisi kötüsü olmaz: Bitcoin SV (BSV) delist sürecinden kârlı çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nisan ayı Bitcoin SV (BSV) için oldukça zorlu bir ay oldu. Önde gelen kripto borsası Binance, kripto para birimini platformundan çıkardı ve ardından birkaç borsada bu adımı izledi. Bu, Satoshi Nakamoto’nun iddialarını sorgulayan kripto topluluğunun bazı üyelerini “zorbalık” gördüğü için Craig Wright’a sahip çıkma arzusuyla motive etti.

Bitcoin SV taraftar topladı

Bunun Wright’a zarar vermesi veya en iyi şekilde iddialarını sürdürmesini engellemesi amaçlanmasına rağmen, kendisi ve kripto para birimi BSV’si için bir tanıtım olduğu ortaya çıktı. Çıkan kriz sırasında, BSV’yi listememiş bazı kripto borsaları kriptoyu piyasaya çıkarmaya karar verdi. Aslında bazıları, daha da ileri giderek BSV’nin en yakın rakibi olan Bitcoin Cash’i öldürmeye bile karar verdi.

Ayrıca görünen o ki, BSV adı internet kullanıcılarının dikkatini çekti. Bu, son 30 gün içinde Bitcoin SV/BSV için Google arama eğilimi ile açıkça ortaya çıktı. Tabii ki, bu eğilim bu süreçte yeni kullanıcılar elde etmek anlamına da geliyor.

Bitcoin SV’yi ilk Binance çıkardı

Binance, CEO’nun Wright muhaliflerini taciz etmekten vazgeçmediği takdirde delist tehdidinde bulunduktan sonra BSV’yi susturan ilk borsa oldu. Binance tarafından yapılan dışlamanın ardından, Kraken ve ShapeShift ile Blockchain Cüzdan, tek bir günde varlık için desteklerini geri çekti. Bununla birlikte diğer borsalar bu konuda sessiz kalırken, OkEx, BSV’yi çıkarmayacağını açıkça belirtti.

Bu süreçte, BSV sadece 24 saat içinde değerinin önemli bir bölümünü kaybetmesine neden olacak yıkıcı bir darbe aldı ve kan kaybı, diğer borsalar listelemeye karar verene kadar bir süre devam etti. BSV şu anda, pazarın %90’ından fazlası bir çöküşte olduğunda, yazım sırasına göre yeşil olan çok az sayıdaki kripto para biriminden biridir.

Wright da bu olay nedeniyle meşhur oldu, en azından toplulukta onu daha önce tanımayan bazı insanlar artık tanıyor. Bu nedenle, BSV’yi ezmeye yönelik olumsuz haberlerin aslında iyi olduğu ve ters teptiğini söylemek mümkün.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin