TRON (TRX) MainNet hesapları 399.718'e ulaştı
TRON (TRX) MainNet hesapları 399.718'e ulaştı

Rekabet devam ediyor: TRON (TRX) Ethereum’u geride mi bırakıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

17 Ağustos’ta TRON’un kurucusu Justin Sun bir video yayımlayarak TRON (TRX) tokeninin gelecek vizyonu anlattı. Justin Sun Ethereum’un TRON’un en büyük rakibi olduğunu kabul ederek Ethereum’un birçok avantaja sahip olduğunu söyledi. Justin Sun’un bahsettiği avantajlar arasında güçlü kod simülasyonlarını ve sorunsuz çalışan Blockchain bulunuyor. Buna rağmen TRON’un da elinde birçok koz bulunduğunu ve bir gün Ethereum’dan daha iyi ve büyük olacağını söyledi.

TRON (TRX) saniyede 2.000 işlem yapabiliyor

Sun’a göre saniyede 2.000 işlem yapabilen TRON, 25 işlemli Ethereum’a göre çok daha yüksek bir ağ işlem hızına sahip. Justin Sun TRON’un küresel ekibinin de daha büyük olduğunu söylüyor ve  San Francisco’da düzenlenen ve TRON ekibinin 108’den 300 kişiye çıktığı etkinliği buna örnek olarak gösteriyor. Ayrıca Justin Sun 2019’da 1.000 kişiye erişmeyi planladıklarını belirtiyor.

Justin Sun, 2 milyonun üzerinde token sahibinin TRON’u en büyük tek işlevli Blockchain haline getirdiğini söyledi. Justin Sun, TRON Blockchain’inin uygulama ve yazılımlar için altyapı hizmeti sağlayacağını belirtiyor. Justin Sun, kullanıcıların Blockchain teknolojisi daha iyi anlaması adına TRON’un yapıcı yazılımlar ve oyunlar için kullanıcı dostu olduğunu söyledi.

“TRON Ethereum ağından 200 kat daha hızlı olacak.”

Justin Sun daha sonra, BitTorrent’in satın alınmasının şirketin tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu ekledi. BitTorrent, Blockchain ağındaki en büyük tek uygulama olacak ve bununla birlikte 100 milyon kullanıcı tabanıyla yeniden başlayacak. Justin Sun Cryptokitties gibi oyunlar nedeniyle Ethereum ağındaki trafik sıkışıklığının TRON ağının çözmeye çalıştığı bir sorun olduğuna dikkat çekiyor.

Ayrıca, Justin gelecekte TRON’un günde 100 milyondan fazla işlem gerçekleştirmeyi amaçlayan Ethereum ağından 200 kat daha hızlı olacağını da sözlerine ekliyor. TRON ayrıca Virtual Machine’in (Sanal Makine) 30 Ağustos’ta Testnet’te başlatılacağını ve kullanıcıların tüm uygulamaları görüntüleyebileceğini açıkladı. Bu şeffaflık Justin Sun’a göre, TRON’un sektördeki diğer Blockchain teknolojilerini aşmasını sağlayacak temel noktalardan biri olacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin