Boğa sezonu insanların Bitcoin’e ilgisi ile oluşacak
Boğa sezonu insanların Bitcoin’e ilgisi ile oluşacak

Reddit verilerine göre boğa sezonu çok yakında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler uygulama Reddit alt programı olan R/Bitcoin Sub-Reddıt moderatörü Alexa Rankings, trafiğin Aralık 2017’den bu yana her ay düştüğünü ilk defa bu ay arttığını söyledi. Çoğu kullanıcı bu verileri boğa sezonu için bir işaret olarak yorumladı.

Boğa sezonu insanların Bitcoin’e ilgisi ile oluşacak

Reddit dünyanın en çok ziyaret edilen web sitelerinden biri. Alexa Rankings’e göre, kendi alanı, dünyada 14.üncü ve ABD’de 5. sırada. Dünyanın her yerinden insanlar, Bitcoin dahil olmak üzere neredeyse her şeyi tartışmak için Reddit’i her gün ziyaret ediyor. R/Bitcoin subreddit, Bitcoin ile ilgili konuları tartışmak için en aktif forum. Alt forum, 1 milyonun altında abonesi olan Reddit’te 119. sırada yer alıyor.

Eylül 2010’da kurulan çevrimiçi topluluk o günden beri düzenli olarak büyüdü. Bitcoin’in giderek daha popüler hale gelmesiyle, abone sayısında son yıllarda üstel artış görüldü. Örneğin, Kasım 2017’de r/Bitcoin’in 400.000 aboneye ulaştı. Bir yıldan kısa bir süre içerisinde, bu sayı Bitcoin fiyatı ile birlikte 914.000’den fazla aboneye ulaştı. Bununla birlikte, Aralık 2017’de yaklaşık 20.000 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin fiyatından sonra her ay düşüş yaşandı. Şimdi, alt moderatörlerden biri BashCo ismiyle r/Bitcoin’e giden trafiğin nihayetinde düşüş eğilimini kırdığını ortaya koydu. BashCo Twitter’da bu durumu şöyle bildirdi:

R/Bitcoin’e gelen ziyaretçi trafiği Aralık 2017’den bu yana her ay düştü… Şimdi ise boğa koşusu başlıyor mu?

Reddit Co-Founder, Bitcoin’in volatilitesine rağmen İyimser

BashCo bunu olası bir yükseliş işareti olarak yorumluyor, çünkü insanlar bir kez daha Bitcoin hakkında bilgi arıyor. Bu arada, Reddit’in kurucu ortağı Alex Ohanian, bu yılki yavaşlamaya rağmen Bitcoin’in yükselişe devam ettiğini belirtiyor. 35 yaşındaki yatırımcı, piyasaların nasıl göründüğüne bakmadan, kripto para birimi kullanımındaki herhangi bir artışın olumlu olduğunu şu şekilde belirtiyor:

Değerli bir mağaza olarak, Bitcoin de gerçek bir cazibe var ve aslında Türkiye gibi önemli ekonomik kriz yaşayan ülkelerde bunu görüyoruz… Şu anda hala erken bir aşamadayız.

Hiç kimse Bitcoin fiyatını tahmin edemese de, popüler Bitcoin subreddit’e geri dönen yeni kullanıcılar, dünyanın en popüler kripto parası için kesinlikle olumlu bir işaret. Bu artış oranıyla, r/Bitcoin önümüzdeki birkaç ay içinde bir milyonuncu abone kilometre taşına ulaşacak.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin