Reddit kurucusundan heyecanlandıran Bitcoin tahmini: “Yaz geliyor!”
Reddit kurucusundan heyecanlandıran Bitcoin tahmini: “Yaz geliyor!”

Reddit kurucusundan heyecanlandıran Bitcoin tahmini: “Yaz geliyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2020, kripto endüstrisi için şimdiye dek hayli ilginç bir yıl oldu. BTC’deki fiyat hareketi büyük ölçüde geleneksel pazarlarda görülen oynaklıktan kaynaklanırken koronavirüsün yarattığı kaos Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini etkilemeyi sürdürüyor.

Alexis Ohanian: “Bitcoin için yaz mevsimi geliyor.”

Pandeminin yarattığı belirsizlik havası nedeniyle kripto para biriminin geleceği belirsizliğini sürdürse de Reddit kurucu ortağı Alexis Ohanian, kripto para sektörünün “yaz mevsimine girmek üzere” olduğuna dair pek çok faktör olduğuna inanıyor.

Ohanian’ın yükseliş işareti olarak sunduğu bir numaralı faktör, Wall Street devlerinin piyasaya girmeye başlaması. 2017 yılının sonunda gördüğü 20.000 dolar rekorunu bir daha aşmayı başaramayan BTC için işlerin değişmek üzere olduğunu belirten Ohanian, Bitcoin ivme kazanırken küresel sahnede “güvenli liman” varlığı olarak konumunu güçlendirdiğini söylüyor.

“Altyapı gittikçe güçleniyor.”

Reddit ve Initialized Capital’in kurucu ortağı Alexis Ohanian geçtiğimiz günlerde Yahoo Finance’e verdiği röportajda bir sonraki kripto para yazının hızla yaklaşmakta olduğuna inandığını belirtti:

Şu anda en üst düzey mühendisler, ürün geliştiricileri, tasarımcılar, blok zincirinin üstünde gerçek çözümler oluşturmak açısından gerçekten bir kripto yazının yaklaştığını görüyoruz. Ve bu benim için en ilginç kısım… Altyapı üzerinde gerçekten en üst düzey yeteneklerin inşa edildiğini görüyoruz.

Ohanian, kripto para borsası Coinbase’te uzun süredir yatırımlar yapıyor. Kendisi artık Reddit yönetiminde olmasa da dijital varlıklara olan ilgisi, şirketin Ethereum tabanlı “Topluluk Puanları” sistemini başlatmasından anlaşılıyor.

Kurumsal yatırımcıların artması Ohanian’ı heyecanlandırıyor

Wall Street devlerinin sektördeki varlığının önemine de dikkat çeken Ohanian, şöyle konuştu:

Wall Street OG’lerinin kripto para sektörüne girdiğini ve Bitcoin aldığını görmek ilginç. Buraya geçici olarak gelmedikleri aşikar.

Servetinin önemli bir kısmını kripto paralarda tuttuğunu iddia eden Ohanian, hızla küresel ekonomik türbülansa karşı bir kalkan haline gelmesi nedeniyle “bu konuda oldukça iyi” hissettiğini belirtti.

cryptoslate

Ünlü CEO Bitcoin tahminiyle heyecanlandırdı: “Rekor yolundayız!”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin