Kurumsal yatırımcıların Bitcoin ilgisi tırmanmayı sürdürüyor!
Kurumsal yatırımcıların Bitcoin ilgisi tırmanmayı sürdürüyor!

Kurumsal yatırımcıların Bitcoin ilgisi tırmanmayı sürdürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kurumsal yatırımcıların ve hedge fonlarının Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine artan ilgisi, BTC meraklıları için inanılmaz bir işaret olarak kabul ediliyor. Zira bu durum kurumların Bitcoin’in uzun vadeli potansiyeline inandığını gösteriyor.

Kurumsal yatırımcılar Bitcoin ve diğer kripto paralara yöneliyor

ABD Federal Rezerv, koronavirüs sırasında ekonomik faaliyetleri desteklemek için 1,2 trilyon dolarlık bir yardım paketiyle gündeme geldi. Diğer bazı ülkeler de benzer önlemler aldı. Fakat vatandaşların bu paranın hatrı sayılır bir kısmını Bitcoin yatırımlarına ayırdığı öğrenildi.

Çok büyük miktarda varlığa sahip hedge fonları da Bitcoin ve kripto para birimlerine şu sıralar yüksek ilgi gösteriyor. Bu şirketler arasında en çok kripto para yatırımı yapanlar şöyle:

  1. Grayscale Investments
  2. Pantera Capital
  3. Polychain Capital

Konuyla ilgili fikirlerini paylaşan Grayscale Investments Genel Müdürü Michael Sonnenshein şunları söyledi:

Yatırımcılar oynaklıktan yararlanıyor. Son birkaç ay içinde ürünlerimizle etkileşime geçme oranı önemli ölçüde arttı. Akıllı para cazip fiyatlara akıyor.

Grayscale’in Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash ve Tether’e yüksek ilgi gösterdiği biliniyor.

Kripto paralara yatırım yapmak isteyen herkes için iyi bir alternatif

Hedge fonlarının Bitcoin ve diğer kripto paralara gösterdiği ilgi olağanüstü bir seviyede. Gittikçe daha fazla yatırımcı bu hedge Fonlarına başvuruyor. BTC için haftalık grafik, uzun vadede Bitcoin’in boğa olduğunu gösteriyor.

Bu fonlar ayrıca BTC veya diğer kripto paralara yatırım yapmak isteyen ancak bunu yapmaktan korkan insanlara mükemmel bir alternatif. Fonlar tüm riskleri yönetiyor, portföyü sürekli izliyor ve ayarlamalar yapıyor. Bu hizmetler için bir komisyon talep edilse de yatırımcıyı pek çok sıkıntıdan kurtardığı aşikar.

Sadece acemi yatırımcılar değil, büyük yatırım uzmanları da hedge fonlarıyla etkileşim halinde.

coinnounce

Ünlü CEO Bitcoin tahminiyle heyecanlandırdı: “Rekor yolundayız!”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin