Reddit kullanıcısı kripto topluluğu için Bitcoin temalı oyun geliştirdi
Reddit kullanıcısı kripto topluluğu için Bitcoin temalı oyun geliştirdi

Reddit kullanıcısı kripto topluluğu için Bitcoin temalı oyun geliştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Reddit kullanıcısı, kripto topluluğuna yılbaşı hediyesi olarak yeni bir Bitcoin (BTC) video oyunu tanıttı.

24 Aralık’ta Reddit’te paylaşılan yeni “Satoshi vs. The Shills” Bitcoin temalı video oyunu, Bitcoin’in anonim yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun ana karakter olduğu bir hayatta kalma oyunudur.

Bitcoin temalı bu video oyunu Android kullanıcıları için Google Play mağazasında kullanıcılara sunuldu. Oyunun geliştiricisi Big Hands, oyunu  iOS veya diğer platformlarda yayınlamayı planlayıp planlamadığını henüz belirtmedi.

“Bitcoin öldü dostum”

Oyuncuların Nakamoto’nun yerine geçmesine izin veren oyunda kripto topluluğu tarafından Bitcoin yerine diğer kripto paraları savunanlar olarak adlandırılan yemcilere (shiller) karşı savaşıyor. Düşmanlar, Nakamoto’ya yaklaşırken ”Büyükkanemin ICO’suna bakın.”, ”Evet fakat daha iyi bir kripto para biliyorum.” ve ”Bitcoin öldü, dostum.” gibi cümleler kuruyorlar.

Oyuncuların oyundaki görevi, Google Play’deki açıklamaya göre, yemcileri vurmak ve dünyayı ele geçirmelerine engel olmaktır.

Satoshi vs Shills

Kripto ve oyun sektörünün etkileşimi

Oyun, kripto para birimini benimsemesinde oldukça etki eden birkaç sektörden biridir. Kripto, sadece bir oyun alanı kaynağı olarak değil, aynı zamanda yenilikçi oyun fırsatlarına yeni teknoloji sağlar. Amerika Birleşik Devletleri BT firması Advanced Micro Devices, 12 Aralık’ta teknolojinin sektördeki kullanımını ilerletmek için Blockchain Game Alliance’a katıldı. Uzmanlara göre oyunların kriptoların toplu olarak benimsenmesinin anahtarı olduğunu belirtiyor.

Cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin