Pi Döngüsü: Bu gösterge, Bitcoin için önemli sinyaller veriyor olabilir
Pi Döngüsü: Bu gösterge, Bitcoin için önemli sinyaller veriyor olabilir

Bitcoin fiyatı nereye gidiyor?  Kritik göstergeler Bitcoin’de boğa piyasasını işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) son birkaç aydır çok etkili olamadı. Haziran ayında 14.000 dolar seviyesine ulaştığından beri kripto para % 50 geriledi ve bu ayın başında 6.400 dolara düştü. BTC boğaları için kötü bir dönem olduğunu söylemek yanlış olmaz.

6.400 dolardan başlayan son toparlanmanın bir büyük çaplı yükseliş için trendin tersine dönüp dönmediğini söylemek için henüz çok erken gibi görünse de, yakın zamanda BTC için detayların uzun vadede boğaları desteklediğini ima eden bir dizi sinyal bulunuyor. Bu durum, ufukta bir boğa rallisini işaret ediyor olabilir.

Kritik Bitcoin boğa göstergeleri

Popüler kripto para traderı GalaxyBTC geçtiğimiz günlerde Bitcoin grafiğinin önemli bir yükseliş sinyali verdiğini belirtti. Varlığın momentumunu orta vadeli takip eden bir gösterge 22 Aralık’ta yükselişe geçti. Bu sinyal, aynı göstergenin BTC’nin 12.000 dolar civarında işlem yaptığı 10 Ağustos’ta düşüş eğilimi göstermişti.

Bazıları bu momentum göstergesinin geçerliliğini sorgulasa da, göstergenin son al sinyali BTC’nin 3.000 dolar seviyelerine düştüğü Şubat ayının ortasında görülmüştü. Ve bir ay kadar sonra BTC, 4.000 dolardan 5.000 dolara yükselerek piyasa oyuncularını hazırlıksız yakalamıştı.

Orta ve uzun vadede boğa sinyali veren tek gösterge bu değil

Bitcoin 10.000 dolardan son zamanlarda 6.000 dolar bandına düşmesini değerlendiren önemli bir trader  Dave the Wave” kısa süre önce varlıkların trendlerini gösteren MACD göstergesine vurgu yaptı. Analist, bu düşüşün döngüsünü tamamlamak üzere haftalık MACD’nin yakında yükselişe geçebileceğini iddia etti.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin