Reddit Bitcoin ile ödeme yapma seçeneği kaldırıyor
Reddit Bitcoin ile ödeme yapma seçeneği kaldırıyor

Reddit Bitcoin ile ödeme yapma seçeneğini kaldırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Reddit Bitcoin ile ödeme yapma seçeneğini kaldırıyor. Reddit, kullanıcıların premium üyelik programı (Reddit Gold) için Bitcoin (BTC) ile ödeme yapma seçeneği “yaklaşan bir Coinbase değişimi” gerekçesiyle kaldırdığını bildirildi. Reddit forumu, kripto para piyasasını en efektif şekilde çevrimiçi olarak tartışan insanların toplandığı bir platformdur.

Reddit Bitcoin ile ödeme yapma seçeneğini Coinbase değişimi nedeniyle kaldırıyor

Reddit kullanıcısı BitcoinXio, başka bir kullanıcıya Reddit Gold vermek için adımların bir videosunu yayınladı. Bu video da yalnızca ödeme seçenekleri arasında PayPal ve kredi kartı olduğu görülüyor.

Reddit kullanıcı emoney40, birkaç alt bölümün moderatörünün değişimin Coinbase ticaret değişikliğine bağlı olduğunu belirtti.

 Yaklaşan Coinbase değişimi, belirli kullanıcılar için satın alımları etkileyen Bitcoin ödeme seçeneğindeki bazı hatalar, Bitcoin’i ödeme seçeneği olarak kaldırmamıza neden oldu.

Reddit Bitcoin ile ödeme yapma seçeneği kaldırıyor
Reddit Bitcoin ile ödeme yapma seçeneği kaldırıyor

Coinbase Commerce Tools’un yerini Coinbase Commerce alacak

Coinbase, Mart 2018’in başlarında, Coinbase Commerce’i Coinbase Commerce Tools’un, yerine kullanacağını belirten bir duyuru yaptı. Bu değişim, Coinbase Merchant Tool müşterileri için olumusuz bir değişim olabilir. 30 Nisan itibarıyla, Coinbase Merchant Tools’u kullanan satıcıların artık bu ürüne erişimi olmayacak. Bu değişime geçiş için son tarih 31 Mayıs olarak belirlendi.

Reddit Bitcoin ile ödeme yapma seçeneğini talebe göre yeniden ekleyecek

Kullanıcı emoney40, ayrıca BTC’yi bir ödeme seçeneği olarak eklemenin bir garanti olmadığını da belirtti.

Talebe bir göz atacağız ve tekrar kullanılabilir olup olmadığına karar vermeden önce Coinbase değişiminin ilerleyişini izleyeceğiz.

Bazı Reddit kullanıcıları, yüksek işlem ücretleri nedeniyle, Reddit Gold için ödeme yapmak adına BTC kullanmadıklarını belirttiler. Ancak, Şubat ayında BTC işlem ücretleri, Bitcoin Cash (BCH) ücretlerinin altına düştü. Bu nedenle bu konu, BTC’nin rakiplerinin ana konuşma konularından biri oldu.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin