Kripto para borsaları ziyaretçi sayısı, kripto para borsası, kripto para
Kripto para borsaları

Kripto para borsaları ziyaretçi sayısı geçen ay oldukça düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017 Yılının sonlarında yaşanan yüksek trafik sonrasında, en büyük kripto para borsaları ziyaretçi sayısı geçen ay oldukça kan kaybetti.

SimilarWeb tarafından ortaya konulan verilerin de gösterdiği gibi, kripto para borsalarındaki aylık web trafiğinin zirve noktası Aralık-Ocak ayında gerçekleşti. 17 Aralık’ta, Bitcoin tarihi rekor seviyesine ulaştı ve 20.000 dolar seviyesinde işlem görmüştü. Ancak, Şubat ayında kripto para Kasım 2017 seviyesine geri dönmüştü.

Dolayısıyla ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’in web trafiği, Ocak’taki 123.5 milyondan Şubat ayında 63,1 milyona düştü. En yüksek trafik aralık ayında olmuştu ve 169.5 milyon ziyarete ulaşmıştı. Bu web trafiğindeki düşüş diğer kripto para borsalarında da yaşanmıştı.

Kripto para borsaları ziyaretçi sayısı düşüş rakamları

  • Kraken: Kraken kripto para borsasının İnternet trafiği, Ocak ayında 31.7 milyondan Şubat ayında 13.8 milyona %56’lık bir düşüş yaşadı.
  • Binance: Binance kripto para borsasının İnternet trafiği, Ocak ayında 191.5 milyondan Şubat ayında 87.3 milyona %54’lük bir düşüş yaşadı.
  • Bitfinex: Bitfinex kripto para borsasının İnternet trafiği, Ocak ayında 35.4 milyondan Şubat ayında 18.3 milyona %48’lik bir düşüş yaşadı.

Ayrıca, Bitcoin ağındaki işlemlerin sayısı da azalmakta. Aralık ayı ortalarında günde yarım milyon işlem yapılıyordu fakat bu rakam Şubat ayında 200 bine düştü. Tabi ki boğa piyasasından ayı piyasasında geçişlerde bu şekilde düşüşler oldukça normal gözüküyor. Boğa piyasasının tekrar başlaması ile bu rakamlar, eski seviyelerine ulaşması bekleniyor.

Coinfox

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin