ReddCoin, değerin internetinin gelişimini nasıl sağlıyor?
ReddCoin, değerin internetinin gelişimini nasıl sağlıyor?

ReddCoin, değerin internetinin gelişimini nasıl sağlıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisinin ortaya çıkmasıyla değişimin uçurumunda olduğumuza şüphe yok. Aslında, Mark Andreessen (yazılım şirketlerinde tanınmış bir yatırımcı) gibi en üst düzey teknoloji kullanıcıları, internetin başlangıcından beri Blockchain teknolojisini en önemli yenilik olarak adlandırdı. Peki ReddCoin, değerin internetinin (IoV) gelişimini nasıl sağlıyor?

Blockchain ağı, değerin interneti için katalizör olabilir

Ancak, Bitcoin ve Ethereum gibi üst kripto para birimleri hala ölçeklenebilirlik ve birlikte çalışabilirlik sorunuyla mücadele ederken, değerin interneti için Blockchain’in kendisi bir yol olabilir. Belki de ReddCoin (RDD) gibi, özellikle Blockchain ağında bir Kanıt Hız Protokolü’nün desteklenmesini göz önünde bulundurarak oyun değiştiricisi olabilecek kripto paralar var. Düşük bariyerli katılımın denklemin madencilik tarafına girmesine izin veren bir Blockchain ağı, değerin interneti için katalizör olabilir. Bu tam olarak ReddCoin kripto parası ile ilgili.

ReddCoin’in proof of stake’ı nedir?

Proof of stake, hem proof of stake hem de proof of work algoritmalarının ispatına bir alternatif olarak tasarlandı. Temel olarak, ağ üzerinde aktivite (hız) ve sahipliğin (pay) teşvik edilmesine, böylece ReddCoin’in iki amaca hizmet etmesine olanak verecek şekilde inşa edilen; bir değer ve bir para birimi. Ayrıca, Bitcoin Blockchain ağı üzerinde proof of work gibi diğer algoritmaların deneyimlediği madencilik sırasında elektrik israfını ortadan kaldırır.

Bu değerin internetine nasıl yardımcı olur?

Blockchain değerli varlıkları (kripto para, token veya değerli dijital varlık ve bilgi) depolanmasını ve doğrulanmasını dağıtarak aracıyı kesip işlem yaptığı için ReddCoin’in POSV protokol madencilik sektöründe daha az fire sağlar. Blockchain’i demokratikleştirir ve sonuç olarak geliştirir.

ReddCoin, tipping platformu

ReddCoin kripto parasının değerin internetinin ön saflarında yer almasını sağlayan diğer ek özellikler arasında, sosyal hizmetler ve daha önce hiç olmadığı gibi ödemeler için merkezi olmayan bir sistem oluşturan tipping platformu yer alıyor.

Temel olarak, ReddCoin’in tipping platformunda, kullanıcılar ReddCoin’lerini diğer kullanıcılara eşit bir şekilde dağıtabilirler, ya kripto paralara, bir IPCO yatırımcısına, hatta arkadaşlarına ve ailelerine devredebilirler. Bu sayede, ReddCoin yakında işlevsel bir internet oluşturacak güçlü bir toplumsal taban geliştiriyor.

ReddCoin’in web kimliği kripto paraları harcamanızı kolaylaştırır

ReddCoin kripto parası değerin internetini ön plana çıkaran bir başka devrim niteliğindeki özelliği de Web ID’sidir. Web kimliğiyle, ReddCoin kullanıcıları Web kimliğine sahip oldukları sürece kripto paralarını herhangi bir cihaza yönlendirmek ve harcamak için kullanıcı adlarını veya basit bir cümleyi kullanabilirler.

Bu sadece ana akım halkın kripto para biriminin kullanımını ele almasını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda kripto alanında ölçeklenebilirliği ve kitlenin benimsenmesini engelleyen engelleri ve karmaşıklıkları da ortadan kaldırır.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Globalcoinreport

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin