Amerikalı milyarder yatırımcı, kriptonun çok fazla dikkat çektiğini söyledi
Amerikalı milyarder yatırımcı, kriptonun çok fazla dikkat çektiğini söyledi

Amerikalı milyarder yatırımcı, kriptonun çok fazla dikkat çektiğini söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerikalı milyarder yatırımcı ve saygın hedge fon yöneticisi Ray Dalio, finansör David Rubenstein ile yaptığı son röportaja göre kripto para endüstrisinin çok fazla ilgi gördüğüne inanıyor.

Dalio, kripto paraların portföyünün yalnızca “küçük” bir bölümünü oluşturduğunu iddia ediyor.

Kripto, küresel finans piyasalarının yalnızca küçük bir bölümünü temsil ederken, Uluslararası Para Fonu (IMF) kısa süre önce ABD hisse senetleriyle artan korelasyonu nedeniyle bulaşma riskleri oluşturduğu konusunda uyardı.

Teknoloji ağırlıklı Nasdaq endeksi ve kripto, giderek şahinleşen Federal Rezerv ile ilgili makro anlatımın merkezi sahne almasıyla birlikte son zamanlarda birlikte hareket ediyor.

Bridgewater Associates başkanı ayrıca artan faiz oranları nedeniyle diğer varlıkların ayarlanması gerektiğini söyledi.

Eskiden kripto para birimine şüpheyle yaklaşan Dalio, geçen Mayıs ayında Bitcoin satın aldığını açıkladı.

Bununla birlikte, çok başarılı olursa hükümetlerin Bitcoin’i “öldürebileceğini” rutin olarak öngören bir kripto para amigosuna dönüşmedi:

“Günün sonunda, gerçekten başarılı olursa, onu bitirebileceğini düşünüyorum. Bunun için mücadele edecekler ve bence bunu yapabilecek potansiyele sahipler.”

Son podcast görünümü sırasında Dalio, portföyünün %2’sini Bitcoin’e ayırmanın makul olacağını belirtti.

Hedge fon yöneticisi, Bitcoin’in altının yerini alabileceğine inanmadığı için en büyük kripto para biriminin fiyatının 1 milyon dolarlık pasta hedefine ulaşmasının pek mümkün olmadığını söyledi.

Dalio, sarı metali tercih edilen değer deposu olarak görüyor çünkü binlerce yıldır var. Amerikalı milyarder yatırımcı, Lex Fridman ile bir podcast sırasında, takas edilemeyen tokenler hakkındaki merakını da dile getirmişti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin