Rapçi T.I. 5 milyon dolarlık dava ile karşı karşıya - Kripto Para Haber
Rapçi T.I. 5 milyon dolarlık dava ile karşı karşıya - Kripto Para Haber

Rapçi T.I.’ye yatırımcıları aldattığı iddiasıyla 5 milyon dolarlık dava açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rapçi T.I. yatırımcıları aldattığı iddiasıyla 5 milyon dolarlık dava ile karşı karşıya. T.I. FLiK Token adında bir kripto para birimine yatırım yapmak için yirmi beş kişiyi dolandırmakla suçlanıyor.

Rapçi T.I. ve Ryan Felton’dan 5 milyon dolar tazminat talep ediliyor

2017 yılında iş ortağı Ryan Felton’la birlikte, FLiK adında bir kripto para çıkaran T.I. 6 dolarlık bir maliyetle oluşturulan kripto paranın 15 ay içinde %25,000’in üzerinde bir artışla 14 dolardan daha fazla bir değere sahip olacağına dair söz verdi. Bununla birlikte, para birimi değeri, 2018 Ağustos’a kadar 1 sent’in altına düştü.

Yatırımcılara göre, başarısız projenin sonucu 2 milyon dolara mal oldu. Grup, tokenlerin neredeyse işe yaramaz olduğunu ve avukatlarının T.I ve Felton’a en az 5 milyon dolarlık bir dava açtığını belirtti.

Hip-hop sanatçısı Soulja Boy, son albümünde Bitcoin ve Litecoin hakkında övgülerde bulundu. Ek olarak, Wu-Tang Clan, kurucu üye Ol ’Dirty Bastard’ın onuruna bir kripto para birimi yayınlıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin