featured

Binance, Binance Info ile CoinMarketCap’ı tahtından ediyor: Binance Info, kripto paraların detaylı analizi sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap, milyonlarca kişi, kuruluş ve borsa tarafından kullanılan fiyat, hacim, pazar payı gibi kripto para birimi bilgileri için dünyanın güvenilir kaynaklarından biri. CoinMarketCap sitesi anlık fiyat takipleri için kullanılabilir. Ancak işlem hacmiyle dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance, belirli bir proje hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen trader’lar için biraz daha ayrıntılı bir şey sunuyor: Binance Info.

Binance Info sitesinde,  1.356’dan fazla projenin detaylı analizi bulunuyor

Binance, Binance Info ile kripto para projelerinin detaylı incelemesini sunuyor. Bu kapsamda kripto para projelerinin tanıtım yazıları, belirli bir projenin kullanım durumunun, oluşturma tarihi, maksimum tedarik, fiyat sorunu ve mutabakat protokolü gibi özellikleri de içerecek şekilde hazırlanıyor. Aslında herhangi bir kripto inceleme platformunda bulacağınız her şey daha kapsamlı bir şekilde Binance’in platformunda kullanıcılara sunuluyor.

İnfo web sitesinde şu anda 1.356’dan fazla kripto para projesine yönelik yorum bulunuyor. Borsa, kullanıcıların bir projeye yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalarına olanak sağlıyor. Binance, Info, akademi, labs ve launch  uygulamalarının eklenmesiyle neden dünyanın bir numaralı dijital varlık borsası olduğunu kanıtlamaya devam ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin