Kan banyosu! Piyasa 23 milyar dolar eridi, Bitcoin yüzde 5 düştü
Kan banyosu! Piyasa 23 milyar dolar eridi, Bitcoin yüzde 5 düştü

Ran Neu-Ner: “Bitcoin fiyatı daha da düşebilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, Perşembe günü 6.000 doların altına geriledi. Bitcoin’in erken yatırımcılarından olan Ran Neu-Ner ise Bitcoin fiyatının daha da düşebileceğini iddia ediyor.

Ran Neu-Ner: “Piyasada akacak daha fazla kan var.”

Cuma sabahı saat 06:54 itibarıyla Bitcoin 5.885 dolar seviyesine düşerek yüzde 3,3 oaranında değer kaybına uğradı. Neu-Ner konuya yönelik şunları söyledi:

Şu anda piyasada düşüş devam ediyor. Piyasada akacak daha fazla kan var. 5.350 dolar seviyesini test edeceğimizi düşünüyorum. Çünkü Bitcoin’de fiyat düşmeye devam edecek.

Bu, Neu-Ner’in Bitcoin için yaptığı ilk düşüş eğilimli tahmin değil. Bu ayın başlarında analist, lider kripto paranın 5.000 dolara kadar düşebileceğini söyledi. Neu-Ner, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in bazı madencilik maliyetlerini dikkate alarak 5.000 dolara doğru gitme olasılığını yeniledi.

“Bitcoin kısa vadede akıllı bir yatırım aracı değil.”

Neu-Ner, ayrıca Bitcoin’in kısa vadede akıllı bir yatırım olmadığını söyleyerek sözlerine şunları ekliyor:

Şimdi uzun vadeli yatırımları düşünmek için iyi bir zaman. Blockchain teknolojisi ise ilerliyor ve hiçbir yere gitmiyor. Uzun vadede de bizlerle olacak.

Neu-Ner, Bitcoin fiyatında daha fazla düşüş beklerken, hala kendisini bir kripto boğası olarak tanımlıyor. Ayrıca Neu-Ner, düşüş piyasasında Ethereum’a benzer bir Çin parası olan NEO ve Cardano‘ya yatırım yapılabileceğini belirtiyor.

CNBC

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin