Kripto hizmetleri sağlayacısı Quantreq, ilk kripto fon hizmetini başlattı.
Kripto hizmetleri sağlayacısı Quantreq, ilk kripto fon hizmetini başlattı.

Quantreq, ilk kripto fon hizmetini başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto sermaye piyasası hizmetlerinin uluslararası sağlayıcısı olan Quantreq Capital Markets, bir OTC sipariş yürütme masası ile ilk kripto fon hizmetini başlattı.

Quantreq’in kurumsal vizyonu, geleneksel olmayan pazara kurumsal bir yaklaşım getirmek, dijital varlıkların fon yönetimi ve sermaye piyasalarına odaklanmak üzerine kuruldu.

Şirket ABD, Asya ve Avrupa dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki kripto varlıklarında 700 milyon doların üzerinde işlem görüyor.

Şirket tarafından yönetilen tanınmış fon müşterileri arasında Sora Ventures, Hyperion Decimus ve Arca Funds bulunuyor.

Quantreq, kurumsal fon hizmetleri sunacak

Şirket, kripto fon yöneticilerine ve onların yatırımcılarına, özellikle kurumsal kripto hedge fon yönetimi, kripto piyasası verileri, fiyatlandırma ve yatırımcı hizmetleri gibi ihtiyaçlara göre uyarlanmış bir dizi hizmet sunacak.

Şirket, bu eylül ayına kadar müşteriye dönük portföy yönetim sistemine geçmek için gerçek zamanlı bir risk analizi sunmakta ve ayrıca Q4 2018’de Quantreq’in portföy yöneticisi, müşteriler için bir analiz hizmeti de sağlayacak.

Kripto para alanındaki kurumsal yatırımlarda, hem firma sayısında hem de satın alma siparişlerinin büyüklüğünde büyük bir artış gördük. Birçok yatırımcı rahat olsa da henüz, mevcut yatırım araçlarına tam olarak güvenmiyorlar. Quantreq ve Gemini gibi firmaların piyasaya sürülmesi bu süreci hızlandıracak ve bu yıl Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin, etkili bir yatırımcı sınıfı tarafından desteklenmesi söz konusu olabilir: Küresel emeklilik ve bağış fonları.

Bu yatırımcılar güvenilir bir itibar kazanırsa, kurumsal parada da bir rahatlama hissedilecek.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin