Qtum (QTUM) fiyatlarındaki artış trendi ve nedeni

Qtum (QTUM) fiyatları sert yükseldi: Peki bunun nedeni nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Qtum (QTUM), QTUM’un Blockchain’inin yaygın bir şekilde benimsenmesine yardımcı olacak kullanıcı dostu özelliklerin lansmanını duyurdu. Qtum, Ethereum’un akıllı sözleşme işlevlerini Bitcoin’in güvenlik özellikleriyle birleştirdiğini iddia ediyor. Bu, ölçeklenebilirlik ve güvenlik sınırlamalarının üstesinden gelmek için yapılır.

Qtum (QTUM) fiyatlarındaki artış trendi ve nedeni

Yeni yapılan güncellemelerin kripto paranın fiyatını pompalandığını ve dalgalanmanın sebebi olduğunu düşünüyor. Bugün erken saatlerde, QTUM  piyasa sıralamasıyla 20’nci sırada yer alırken 19’uncu sıraya yükseldi ve Ontoloji’nin yerini devraldı. Daha sonra, piyasanın volatilitesi nedeniyle, kripto para 19’uncu sıradan tekrar 20’inci sıraya geri döndü.

Qtum (QTUM) fiyat grafiği
Qtum (QTUM) fiyat grafiği

QTUM 25 Haziran’da güne 8,41 dolarlık bir fiyatla başladı. Ancak kripto para, 3 saatlik bir sürede %10’un üzerinde artışla 9,18 dolarlık bir işlem fiyatına sahip oldu. QTUM’un yükselişi bir süre devam etti. Ancak fiyat daha sonra 9,18 dolardan 8,74 dolara kadar dalgalandı. Daha sonra ise fiyat 8,22 dolara indi ve tekrar 9,30 dolara yükseldi.

Güncellemeler, kripto paranın alım satım fiyatındaki artış eğilimini tetikledi

QTUM, ağının en yeni ve dikkat çekici gelişimini başlattığında sistemini geliştirdi: x86 Sanal Makinesi (VM), standart Ethereum Sanal Makinesi’nin (EVM) evrimleşmiş bir versiyonu. QTUM x86 VM, akıllı bir sözleşme işletim sistemi. Dağıtık uygulamaların (dApps) kullanımını kolaylaştırmak için oluşturuldu. Tek bir programlama dilinin dezavantajlarının aktif olarak üstesinden gelir ve C ++, C. Rust ve daha fazlası dahil olmak üzere sadece bir dilden fazlasını destekler. Ayrıca yeni çağa ait akıllı sözleşmeler için çoklu API’ler ve alternatif veri depolama desteği oluşturma, yürütme ve yönetim için yeni olasılıkları kabul eder.

Bu ilerlemeler, geliştiriciler için süreci pürüzsüzleştirecek, platformda yeni uygulamalar yaratacak. Güncellemeler, kripto paranın alım satım fiyatındaki artış eğilimini tetikledi ve kripto para yükseldi! Yazım sırasında QTUM, %6,5 oranında artışla 8,9 dolardan işlem görüyor. QTUM şu anda 780 milyon dolarlık piyasa değeriyle 20. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin