Qtum & Amazon Web Services
Qtum & Amazon Web Services

QTUM, Amazon Web Services üzerinde artık kullanılabiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur merkezli, merkezi olmayan bir uygulama olan QTUM, artık Amazon Web Services (AWS) üzerinde kullanılabilir. Bu lansmanla, Amazon Web Services’ın geliştiricileri ve kullanıcıları, artık QTUM çekirdeği, sağlamlık ve Qmix web IDE’sinden oluşan Amazon Machine görüntüsünü kullanarak akıllı sözleşmeler geliştirme ve başlatma fırsatına sahip.

QTUM Foundation nedir?

QTUM Blockchain protokolünün geliştiricisi olan QTUM Foundation, hesap çekim katmanı kullanarak, Etherentum sanal makine ile Bitcoin Blockchain’in gücünü birleştiren ve merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için bir arayüz katmanı olan bir hibrid platform.

Aynı hizmeti sunan diğer platformdan oldukça farklı ve benzersiz bir şekilde inşa edilen platformun dünyanın en büyük markalarından biri olan Amazon ile ortaklığı büyük heyecan yaratmış durumda.

QTUM Vakfı’nın CIO’su Miguel Palencia konuyla ilgili şunları söyledi:

Qtum’un lansmanı AWS pazarında son kullanıcılar ve şirketler için kullanımı kolay, güçlü bir bulut tabanlı çözüm sunuyor. Qtum platformunda DApps geliştirmek/inşa etmek veya bunu bir düğüm olarak kullanmak isteyen herkes bundan faydalanacaktır.

Amazon Web Services’da QTUM kullanmak neden önemli?

AWT’de QTUM AMI kullanmanın yararlarından biri, bağımlılıklarla uğraşmak zorunda kalmadan Blockchain teknolojisine başlamanın nispeten kolay olmasından kaynaklanıyor.

Platform ayrıca, kullanıcıların bir Qtum düğümü çalıştırmasına veya bir sunucuyu MainNet’te başlatmak için önceden yüklenmiş düğümü kullanmasına olanak tanıyor.

usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Tron, Blockchain.org domain adının yeni sahibi oldu: Peki bu ne anlama geliyor?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin