Lisk Core 1.0.1 güncellemesi Lisk Core 1.0.0 ile uyumlu olacak
Lisk Core 1.0.1 güncellemesi Lisk Core 1.0.0 ile uyumlu olacak

Lisk (LSK) tokeninin geliştirme güncellemelerine göz atın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

9 Ağustos’ta Lisk (LSK) Twitter’da yaptığı açıklamada, Lisk Core 1.0.0-rc.1’den Lisk Core 1.0.0-rc.2’ye TestNet geçişinin başarılı olduğunu açıkladı. 9 Ağustos’ta gerçekleşen geçiş, yaklaşan Lisk Core 1.0.0 sürümünün MainNet’e önemli bir öncüsüdür.

Lisk (LSK) tokeninin geliştirme güncellemeleri

Lisk, resmi blogunda geçen hafta gerçekleşen gelişmeleri özetledi. Geliştirme ekibinin birincil odak noktası, Lisk Core 1.0.0-rc.2 test edildi. Beta sürümü (ikinci sürüm adayı), GitHub’da yayınlandığında ön yayın olarak etiketlendi.

Lisk Core 1.0.0-RC.2’de sorunlar çözüldü

Geliştirme ekibi Lisk Elements 1.0.0’ın Lisk için genel amaçlı JavaScript kütüphanesinin birkaç gün önce yayınlandığını onayladı. Kütüphanenin Lisk Core 1.0.0-RC.2’nin dahil edilmesiyle Lisk ürünlerinin tümüne entegre edildiği söyleniyor.

Lisk’in tüm ürünlerinin birbiriyle uygun şekilde hizalandığından emin olmak için, ekip yazılımın en son sürümüne geçti. Geliştirme ekibi, daha önce başarısız olduğu tespit edilen bir testi düzeltebildiklerini de teyit etti. Bu, TestNet’in kesin olarak yayımlanmasından önce alınan son önlem.

Lisk Core 1.2.0’ın önümüzdeki sürümlerinde yapılan ilerlemeler

Lisk ekibi, Lisk Core 1.1.0’in küçük bir sürüm olmasına rağmen yapılan değişikliklerin çok önemli olduğunu belirtiyor. Ekip ayrıca Lisk Core’un bu versiyonunun geliştirme aşamasını uzatmaya karar verdi. Şu anda sürümde, incelenmeyi bekleyen toplam 7 adet requests isteği var.

Lisk ayrıca, kullanıcıların GitHub’larındaki sürümlerdeki ilerlemeleri izleyebileceklerini de belirtiyor. Ekip, ağın kararlı olmaya devam etmesini sağlamak için hafta boyunca TestNet’in durumunu gözden geçirecek. Ekip, zaman çerçevesi içinde TestNet ağı ile ilgili yeni sorunları tespit edemezse, gelecek hafta içinde bir MainNet geçiş yüksekliği duyurusunun yapılacağını belirtti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin