Pundi X Brezilya Ofisi ile Güney Amerika'da Genişliyor
Pundi X Brezilya Ofisi ile Güney Amerika'da Genişliyor

Pundi X Brezilya ofisi ile Güney Amerika’da genişliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Endonezya merkezli Pundi X, Sao Paulo’da yeni bir ofis açarak Güney Amerika’ya doğru genişliyor. Endonezya merkezli Blockchain firması Pundi X, giderek artan bir şekilde kripto para ile mücadele eden Güney Amerika’ya yönelme niyeti taşıyor.

Güney Amerika’da Pundi X, X POS adını taşıyan POS terminallerini dağıtacak. Firma başlangıçta, makinelerin ilk partisini zaten teslim ettiğini ve çeşitli yerel perakendecilerle ortaklıklar kurduğunu söylüyor. Ancak tüccarlar hakkında daha fazla bilgi söz konusu değil.

Pundi X ofisini San Paulo’da açıyor

Sao Paulo’daki merkezin kurulma kararı Güney Amerika’daki dijital paralara olan yoğun ilgiye dayanıyor.

Bölgesel ülke müdürü Joao Victor Mendes:

Dünyanın bu bölgesinde, özellikle Brezilya, Arjantin, Kolombiya ve Venezuela gibi ülkelerde, kripto paralara artan talep konusudur.

Firma geçtiğimiz günlerde Kolombiya’da bölgedeki perakendecilerin büyük ilgi gösterdiği Bogota ve Medellin’deki topluluk buluşmalarını gerçekleştirdi. Ayrıntıya girilmese de kısa süre içinde duyurulacak olan Kolombiya ortaklığına işaret edildi.

Brezilya’daki yeni ofisin kurulması, Pundi X’in orta doğuda bir fintech şirketi ile ortaklık kurmasından iki hafta sonra geldi. İki taraf faturaların, kamu hizmetlerinin, okul ücretlerinin vb. ödenmesi için POS terminallerini uygulamaya karar verdiler.

Şirket Hong Kong’da kart ile kripto ödemelerine olanak tanıyacak

Yeni bir gelişme ise şirketin perakende cihazları Hong Kong’daki restoranlarda kullanıma sunması oldu. Böylece müşterilerin kartlarla kripto para cinsinden ödeme yapmalarına izin verildi.

Endonezya firması, Sao Paulo ofisinin açılışı ile ilgili olarak  bir iş geliştirme yöneticisi ve bir Blockchain pazarlamacısını işe almaya çalışıyor.

cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin