Bancor cüzdan yerel işlemler için Kenya'da Blockchain ticaretini etkinleştiriyor
Bancor cüzdan yerel işlemler için Kenya'da Blockchain ticaretini etkinleştiriyor

Bancor cüzdan yerel işlemler için Kenya’da Blockchain ticaretini etkinleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hızlı işlemler için POA Network ile desteklenen Bancor cüzdan, Kenya’daki yerel işlemler için ilk Blockchain ticaretini yerel bir dükkanda domates satışı ile sağladı.

Bancor cüzdan, ilk domateslerin POA Ağı üzerinden satıp yerel düzeyde sıfır ücret ve hızlı ödeme sundu. Bancor cüzdanı yoksulluğa karşı bir araç olarak kullanan Kenya’da yerel bir mağazadan ortak malların ilk satışı sağlandı.

Bancor cüzdan Kenya’da ilk yerel Blockchain ticaretini yaptı

Bancor’daki topluluk para birimleri müdürü Ruddick,  şunları söylüyor:

Bancor’a teşekkürler, Blockchain sonunda yoksullukla mücadele etmek için kullanabileceğimiz bir araç haline geliyor.

Kenya’nın yerel mağazaları ve mağazaları için yeni bir dönem, kullanışlı bir dijital cüzdan olan Bancor cüzdan ile başladı. Ruddick, cüzdan hizmetini saha testiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Test, cüzdanın Blockchain üzerinden ilk ticareti mümkün kıldığı için başarılı oldu. Mombasa’dan yerel bir satıcının Blockchain teknolojisini kullanarak ilk domates ticaretini yapması yoksullukla mücadele için çığır açıyordu.

Bancor, Ethereum’un yan zincirinde var olan bir platformu temsil eden POA Ağı aracılığıyla çalışıyor ve yerel düzeyde kullanıcıların mallarını sıfır ücretle ve kısa bir işlem süresiyle para karşılığında almasını sağlıyor.

Tüm Bancor kullanıcıları artık kişisel işlem kayıtlarının şeffaflığı ve sıfır ücretle hızlı blockchain ödemeleri yapma yeteneği ile Kenya’da kolayca işlem yapabilirler.

Bancor Kenya’da Blockchain devrimi yapıyor

Kenya’da yerel işlemlere yönelik hızlı ödemeler ve düşük ücretlerin yanı sıra Bancor, son kullanıcıların yerleşik dönüştürülebilirlik yoluyla topluluk para birimlerini kolayca dönüştürmelerini sağlamak için akıllı sözleşme teknolojisi ve Bancor protokolünün kullanımını sunuyor.

Bancor’u cüzdanı yerel ödemeler için Blockchain yoluyla kullanarak yerel ölçekte ticareti arttırırken hedeflenen topluluklar yerel ölçekte ticaretlerini arttıtıp kolayca yoksulluktan çıkabilir.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin